Olin sairaalassa viime viikolla ja sen jälkeen viettelimme isänpäivää. D oli tehnyt lahjaksi hienot pelikortit ja pikku W:llä oli isänpäiväkorttina hurmaava askarreltu hiiri. Lisäksi pienet ukot auttoivat aamupalan teossa ja herättivät minut jo kello viiden pintaan, jotta "yllätys" ehtisi valmiiksi ennenkuin isä herää. :) Poikapuoleni oli askarrellut hauskan miestenpuku-kortin ja tytärpuoli osti kivan kortin, jossa oli moottoripyöräilevä mies ja lisäksi hän osti uuden lompakon ja karkkia. Minä ostin lasten puolesta lahjaksi voimapyörän ja pipon sekä elokuvan. Isukki oli oikein tyytyväinen. :)

Alkuviikosta D:lla oli Helsingissä silmälääkäri ja poika näki todella tarkasti. Taas on yksi asia hoidettu ja olen niin onnellinen, ettei mitään löytynyt. Poika kun on sairastanut koko lapsuutensa ja kyllä sitä toivoo, että sairaaloissa käyminen vähenisi. Nyt alkaa näyttää siltä, että se toive täyttyy. :)

Eilen sairastuin vatsatautiin, jota sairastan edelleen. Sain varmaan taas sairaalasta pöpön. Viime kerralla oli sama juttu, vaikka harrastankin aktiivisesti käsienpesua ja desinfiointia. Taidan kulkea kohta avaruuspuvussa ja toivoa ettei mikään tartu. Pikku W:kin on kipeä, mutta sillä on toistaiseksi vain kuumetta. Miehelläkin pyörii jo vatsassa, mutta tauti ei vielä ole puhjennut. D on terve ja sai nauttia tänään metsäretkestä tarhassa ja kertoi kuinka kivaa se oli ollut.

Pienillä pojilla on jo Joulukuume ja jokainen lelulehti luetaan tarkkaan läpi ja jokaisen lelun kohdalle tulee merkintä mitä pienet toivovat. He tietysti toivovat kaiken (paitsi tyttöjen leluja), mutta erityisesti Legoja (Turtles, Chima, Star Wars, Creator ja Ninjago). Listaan kuuluu Olaf-lumiukkopehmolelu, Apila-niminen pupupehmolelu, Nalle puh pehmolelut, ritarit, Turtlesit, hämähäkkimiehet, tarktorit ja rekat, dinosaurukset, lautapelit, savi ja puuh vaikka mitkä!

Tänään illalla katsotaan leffaa ja ollaan vaan.

Hauskaa viikonloppua!