Tänään aamu alkoi mitä parhaimmin. D:lla oli tarhassa oman ryhmänsä joulujuhla, johon minä ja mieheni menimme katsomaan pienten tonttujen esityksiä. Saliin oli pystytetty kaunis kuusi, jonka lapset olivat saaneet koristella, kynttilät paloivat eri puolilla ja oli kaunista, hämärää ja jouluista. :)

Lapset lauloivat viittoen ihania lauluja ja tanssivat, piiloutuivat peiton alle ja laukkasivat keppihevosten päällä. Esitysten jälkeen lapset söivät aamupalan ja vanhemmat saivat glögiä ja joulupiparia. Oli ihana juhla, jota varten oli nähty paljon vaivaa. Kiitos ihanat hoitajat! Luontoäitikin koristeli kauniilla kuurankukilla ikkunat ja harsotti maan valkoiseksi, joka teki juhla-aamusta täydellisen! :)

Kotona joulukorttiasia edistyy. Kaaposta on otettu varmasti 50 kuvaa, joista joutuu nyt valitsemaan sen joka tulee joulukortteihin. Koko kuvausprosessi oli melkoisen työn ja vaivan takana. Ipana on sen verran pieni vielä, että ei malta pysyä paikoillaan, kääntelee päätään juuri sinne mihin ei pitäisi tai ottaa asentoja, joissa näyttää hassulta.

Kaapo on kotona tehnyt kahdessa huoneessa tuhoa tapeteille ja repinyt ihan kunnon riekaleet irti. Onneksi meillä on varalla tapetteja, jotta tuhot pystyy korjaamaan. Eri asia kannattaako se...

Hiusteni värikin muuttui takaisin mustaksi eilen. En jaksa enää vaalennuksia enkä muita värjäyksiä juuri nyt. Vuoden aikana minulla on ollut ihan blondit hiukset, tuhkanväriset hiukset, vaaleanruskeat hiukset, oranssit hiukset, kirkkaanpunaiset hiukset, tumman mahonginruskeat hiukset, keskiruskeat hiukset, suklaanruskeat hiukset, raidoitetut hiukset eli ihan kaikkea on kokeiltu ja nyt ne ovat mustat ja pysyvät mustina. Ihmiselle käy parhaiten se väri, joka on omien hiusten luonnollinen väri. Rakastin kyllä yli kaiken kirkkaanoransseja hiuksiani, mutta koska väri ei vaan pysy kiinni hiuksissa niin se ei pysy. Blonditkin olivat kivat, mutta niiden hoidossa oli myös ihan hirvittävä homma!

Tänään illalla on suunnitelmissa, että leivotaan joulupipareita lasten kanssa ja koristellaan ne sokerivesikuorrutteella. Tulossa siis mukava ilta. :)