Koko viikko ollut täynnä juhlahumua, joka on ihan mukavaa vaihteeksi. :)

Tiistaina oli Itsenäisyyspäivä ja ensilumi oli satanut. Heti aamusta menimme pienten herrojen kanssa aamukävelylle ja puistoon leikkimään. Oli se ensilumi jännää lapsista taas kerran! :) Kävelyllä tapasimme pienen koiran, joka oli myös riemuinnut lumesta, koska koko sen naama oli aivan yltä päältä lumessa. Pikku hauveli tervehti lapsia nuolemalla heidän naamaansa suurella ilolla ja istahti sitten maahan ja halusi, että sitä rapsutetaan. No, koira sai mitä halusi. :)

Kotona tein ruuaksi lohta, perunamuusia, vihanneksia ja kastiketta. Sillä aikaa mies ja hänen isänsä asensivat tikkaat kiinni taloon. Illalla katselimme hetken Linnan juhlia, mutta eipä jaksa kauan kiinnostaa millainen jonkun puku on tai kenen kanssa kukakin tanssii.

Keskiviikkona oli aamulla pikku-Wilbertin puurojuhla tarhalla. Siellä puettiin tonttulakit, laulettiin, otettiin valokuvia ja tietysti syötiin ihanaa riisipuuroa kaneli-sokeriseoksen kanssa. Vanhemmat saivat maistaa myös pienten itse leipomia piparkakkuja, jossa ryhmän hoitajat olivat ihan vähän auttaneet. Ihana juhla oli ja se oli Wilbertin ihan ensimmäinen tarhajuhla.

Kotona tein piparkakkuseimen koristeluineen päivineen ja siitä suuntasin Helsinkiin ja takaisin noutamaan pieniä herroja tarhasta.

Tostaina oli heti aamusta Danielin puurojuhla tarhalla ja myös Danielin ihan ensimmäinen oma tarhajuhla.  Sielläkin laulettiin, syötiin lasten tekemiä pipareita ja puuroa. Keittiön sali oli niin täynnä väkeä, ettei Daniel uskaltanut mennä syömään, joten söimme lopulta Danielin ryhmän tiloissa ja saimme mukavan päiväkodinjohtajan seuraamme jutustelemaan.

Perjantaina eli tänään on minun nimipäiväni ja sain paljon onnitteluja heti aamusta. Päivällä kävin Helsingissä ja sitten takaisin kotiin. Toivoin niin, ettei säätiedotuksen lumimyräkkä iskisi tänne, mutta iski se.

Äitini toi pikavisiitillä Danielille nimipäivälahjan ja myös Wilbertin nimipäivälahjan, koska ei ollut ehtinyt tuoda lahjaa Wilbertille hänen nimipäivänään. Pojat saivat pikkuautot, Daniel harmaan ja Wilbert sinisen. Minä sain kynttilöitä, koska niitä tulee nyt polteltua aika paljon. :)

Illalla olisi tarkoitus leipoa joulupipareita pienten miesten kanssa ja mies ehdotti että menisimme HopLop:iin lasten kanssa, kun hän tulee töistä.

Sunnuntaina on Danielin nimipäivät ja sitä juhlistetaan kakulla, jonka leivon lauantaina.

Minä jatkan juhlahumussa loppuviikon, hyvää viikonloppua kaikille!