Näin eilen paljon muuttolintuja ja jopa yhden leppäkertun! Aurinko paistaa ja lumet sulaa! Ihana kevät! 

Nyt on tuliterä autokin tilattu ja toivottavasti autovauva on jo lastattu laivaan ja se olisi matkalla kotiin! Ajelen nyt farmari Fordilla, joka toimii vara-autona sen aikaa, että uusi auto on saapunut. 

Pienet miehet nauttivat keväästä täysin rinnoin. Takapihammekin on jo melkein sula, joten siellä on hyvä leikkiä pikku puutarhureita ja palloleikkejä.

Viimekertainen Danielin puheterapiatapaaminen peruuntui, koska puheterapeutti oli kipeä, mutta uusi iso tapaaminen on 23 päivä ja samalle päivälle sain sovittua myös Wilbertin vasu-keskustelun. 

Olen viemässä polkupyörääni huoltoon ja tarhassa yksi hoitajista sanoi, että hänen miehensä tekee huoltoja, joten sovimme että vien pyöräni heille. Mukavinta on, että he asuvat melkein naapurissani. 

Kerroin tänään vanhoille kissarouvilleni, että aion pestä ne ja leikata niiden kynnet. Vanhemman kissan ilmeestä näki, että senkus yrität, mutta katsotaan miten sun käy.. Viime pesu sujui niin, että puin päälleni nahkatakin ja silti juuri tuo vanhempi kissani roikkui kaulanahoissani kynsineen kiinni.. 

Illalla teen tapaamisen ja lastenhaun jälkeen herkkuruokaa ja suunnitelmissa on leffailta oman kullan kainalossa sen jälkeen. Olen tehnyt nyt meksikolaista ruokaa ja tänään on vuorossa thaimaalainen herkkuateria. 

Pihalle tilaan valtavan kasan laattoja ja asennushiekkaa ja sitten vaan autotallin edustaa laittamaan. Ensi viikolla istutan siemenet itämään, jotta kukat ehtivät pikkuisen kasvaa ennenkuin upotan taimet maahan. 

Miehen kanssa ollaan aivan rakastuneita toisiimme, vaikka yhteisiä vuosia on mittarissa jo kiitettävästi! Rakkaus on ihanaa!

Nyt kutsuu työt, joten eikun menoksi!