Noniin. Meillä on remppa. Aloitettiin se minun ja miehen makuuhuoneesta ja ollaan viikko vietetty evakossa nukkumassa olohuoneen lattialla. Toki meillä patjat on, mutta kyllä sitä ihminen kaipaa nukkumaan hieman korkeammalle. Ahdistaa nukkua tavaroiden keskellä. Lapsista taas on vallan mukavaa, kun saa makoilla patjoilla suoraan tv:n edessä. Ei yllätä.

Makuuhuoneesta on tapetit revitty, pesty seinät, pohjamaalattu ja maalattu ja maalattu vähän lisää. Tänään maalataan viimeinen kerros. Sen päälle olisi vielä tarkoitus maalata Tikkurilan kultainen stardust-kimallelasyyri. RTV:llä oli loistomyyjä, jolle selitin mitä haluan ja miksi. Valittiin maalit vaatimusteni mukaisiksi. Sain loistovinkiksi kimallelasyyrin, jolla luodaan valoisuutta ja optista harhaa -hienostuneesti.

Tänään haetaan myös laminaatit ja eristeet kahteen makuuhuoneeseen. Listat ostetaan myös tänään tai vasta sitten kun toinenkin mh on valmis. Kaiken kahden mh:n jälkeen odottaa vielä kolmas mh remonttia.

Tällä viikolla oli D viittomatunti ja se meni hyvin. D opetteli puita, sijainteja, huonekaluja ym. ja lisäksi luettiin kirjaa, oltiin piilotusleikkiä ja kuunneltiin tarinaa. Hyvin meni.

Puheterapiassa D on harjoitellut S-kirjainta sekä J-kirjainta. Jatkoimme harjoittelua kotona.

Siemenet kylvettiin maanantaina ja tänään on ensimmäiset pienet salaatin -ja kurkuntaimet nostaneet mullasta päitään. Tulimme todella iloisiksi! :)

Lapset ovat koko viikon pyytäneet että leivon amerikkalaisia suklaamuffinsseja. Nyt on leivottu. Toinen pyyntö on koskenut Manua. Se on Bukowskin pehmolelukoira Manfred, jolta on irronnut korva ja selässä on palkeenkieli. Rakas Manu vaatii parsinnan ja tämä äiti ei vaan ole ehtinyt remontilta, siivouksilta, ruuanlaitoilta, lastenhoidoilta eikä menoiltaan. Tänään minä parsin. Olen luvannut kautta kiven ja kannon.

Riisinkeitinkin otti ja tilttasi alkuviikosta, joten viikko on menty pastaruuilla. Ensi viikolla pitää ostaa uusi riisinkeitin. Riisistä tulee aika pahaa, kun sen keittää kattilassa, joten uusi keitin pitää hankkia pikapikaa tai vaihtaa pastansyönti perunaan ja nuudeleihin. :) 

D ja W olivat tehneet tarhassa hienot pääsiäiskoristeet. D oli tehnyt pääsiäiskukon ja W koristellun pajunoksan. Kyllä lämmitti "lahjat" taas tämän äidin sydäntä! <3

Hyvää loppuviikkoa, xoxo!