Pienet miehet menivät aamulla tarhaan ja Danielilla oli siellä uimapäivä. Kiltisti jäivät molemmat tarhalle ja minä painuin kauppaan ja kotiin siivoamaan.

Sen jälkeen hetki mietiskelyä, kevyt lounas ja lisää siivousta. On ihanaa aloittaa viikonloppu, kun kämppä on järjestyksessä.

Ehdin hoidella tulevaa yritystäni koskevia asioita ennenkun hain pienet miehet tarhasta. Siellä täytin syyslomakyselyn ja sitten kävelemään kotiinpäin. Saimme seuraakin paluumatkalle. Mieheni sisko pysähtyi polkupyörällä viereemme ja kävelimme puoli matkaa hänen kanssaan ja hänen poikansa kanssa loppumatkan.

Kotona jälleen soitin yritystäni koskevista asioista ja ensi viikon keskiviikkona alkaa hommat luistamaan ja saan viimein lupapaperit lähtemään. Mieskin olisi kiinnostunut tulemaan yritykseen mukaan ja mielellään saa tulla, jos haluaa. Mikäs sen parempaa kuin tehdä oman murun kanssa töitä!

Danielilta on jälleen tullut uusia sanoja. Osaa sanoa purkka ja kaakao. Kivasti sanoja pulpahtelee pikkuhiljaa. HYKS:n kuvakansio olisi silti jo tervetullut. Se ei tullut tälläkään viikolla. Jospa se sitten tulisi ensi viikolla..

Pikku Wilbert on ollut tosi pirteä ja iloinen koko illan. Se matki koiraa ottaen pehmokukan suuhunsa ja riepotteli sitä kontaten eteenpäin vauhdilla. Tanssiminenkin onnistui tänään jo ilman tukea. Wilbert sai mahtavat taputukset suorituksestaan ja sekös nauratti pientä herraa. Aikamoinen jammailija siitä on tullut.

Illalla kun lapset oli kylvetetty ja nukutettu, pääsimme miehen kanssa astangajoogaamaan. Sen jälkeen mietiskelin hetken ja olo oli ihanan seesteinen.

Huomenna onkin sitten vuorossa myrkkysienten kaivuuprojekti pihalta. Daniel on todella kiinnostunut punaisista kärpässienistä, joten turvallisuussyistä on pakko hävittää ne, vaikka kauniita ovatkin. Samalla voi alkaa laittamaan pihaa kuntoon ja kitkeä kukkapenkeistä rikkaruohot sekä ottaa viimeiset raparperit sisälle ja pistää ne pilkottuina pakkaseen. Huomenna siis vuorossa happihyppelypäivä!

Nyt menen näkemään kauniita unia oman kultani kainaloon!