Pääsiäisenä kävimme perheen kesken syömässä mieheni vanhemmilla ja sunnuntaina kukko oli muninut lapsille hattuihin. Pikku Wilbert piti suurempana yllätyksenä itse suklaamunan kuorimista kuin sen sisältöä. Nopeasti suklaamunat oli tuhottu. 

Aloitin pääsiäisruokien tekemisen heti sunnuntaiaamuna ja pääruokana oli pihvejä, jotka marinoin itse, kastiketta oman salaisen reseptini mukaan ja lohkoperunoita rosmariinilla maustettuna. Jälkiruuaksi olin tehnyt marenkeja, creme bruleen ja sitruunakermarahkaa ananaksella. Oli herkullista!  Tämän jälkeen lähdimme koko perhe kävelylle. 

Maanantaina oli minulla työpäivä. Ilma oli mahtava, kun aurinko porotti! Illalla mies otti valokuvia koko perheestä ja kivoja kuvia tuli! Tytärpuoleni otti kuvan minusta ja miehestäni ja saatiin oikein söpö halikuva!  

Pääsiäisen jälkeen viikko on mennyt mukavasti työn touhussa. Pesetin vanhan hääpukuni, joka menee myyntiin. Rahat laitan jemmaan, koska uusimme vihkivalat palmurannalla mieheni kanssa. Ainoastaan huntuni on hukassa. Kyselin veljeni vaimolta ja ystävältäni lainasinko huntua heille, mutta he eivät olleet tarvinneet. Lopulta katsoin vanhat kalenterit läpi, joissa lukee, että huntu on vielä anopilla säilössä. Anoppi sanoi, ettei huntu ole siellä. Kotoa olen etsinyt joka paikan ja huntu ei täällä ole, joten luotan kalenteriini. Merkitsen aina ylös kaiken tärkeän. Pitää pyytää anoppia vaan etsimään uudelleen.

Yksi surullinen tapaus sattui. Eräs vanha ystäväni on kuollut äkillisesti sydänkohtaukseen. Hänen vaimonsa etsi minut käsiinsä ja kertoi kaiken. He olisivat olleet 20 vuotta yhdessä pian. He elivät pääosin vain toisilleen ja nyt vaimo on jäänyt ihan yksin.

Tarhassa isommalla pojallani on uintiviikko ja perjantaina menen puheterapeutin palaveriin. Olemme harjoitelleet kotona tavaamista ja uusia sanoja ahkerasti. Pienelle miehelle sanoja tulee jatkuvasti lisää. Eilen pieni mies huusi iloisena moikka! 

Hyttysiä on liikenteessä ja yksi pisti minua suoraan keskelle otsaa johon kohosi valtava patti (kivakiva).. Pikku Wilbert on vakavasti allerginen hyttysenpistoille, joten joudun asian tiimoilta pitämään tarhassa infotuokion lähipäivinä. Hätälääkkeet ovat valmiina tarhalla, mutta se ei välttämättä riitä. Varaan pian lääkärille ajan, jossa tutkitaan kuinka allerginen poika on nyt ja koskeeko allergia myös ampiaisenpistoa. Suomen kesästä ei hyttyset lopu, joten joudun jatkuvasti olemaan kesällä valppaana, ettei pientä vaan pistä hyttynen. Viime kesänä Wilbertiä pisti hyttynen ja lääkäriin mentiin pikapikaa.. 

Töitä riittää kivasti ja ensi viikolla menen hakemaan uuden auton heti maanantaina.  Se tulee helpottamaan huomattavasti elämää. 

Tänään minun piti nukkua päivällä, mutta siitä ei ole tullut mitään. Puhelimeni on soinut, tiskikone on piipittänyt ja seuraavaksi poikapuolen kännykän muistutus piipitti. Se siitä nukkumisesta.. Onneksi huomenna on perjantai!

Viikonlopun varaan hemmottelulle, saunalle, parisuhteelle, leffoille, meksikolaiselle ruualle, ulkoilulle ja lapsille.

Nyt ulos auringonpaisteeseen kävelemään ja tarhalle noutamaan omia rakkaita pieniä miehiäni kotiin.