Tänään pieni rakas Wilbert täytti kaksi vuotta!

Käytiin lääkärissäkin ja Wilbert sai lähetteen lastenklinikalle, joka voi välissä vaihtua plastiikkakirurgian puolelle. Nyt odotellaan kutsua sitten. Lääkäri kirjoitti mullekin lähetteen korvaklinikalle, koska nenäni on murtunut ja siinä todettiin tänään avomurtuma. Pääsen korvaklinikalle viikon sisällä, koska nenä pitää korjata äkkiä. Nenä murtui, kun Daniel hyppäsi viereeni sänkyyn pää edellä ja pää sitten myös mursi nenäni..  Poika suri todella paljon, että oli vahingossa aiheuttanut äidille "pipin". Vahinkohan tuo oli ja halausten jälkeen pojan paha mieli hieman väistyi. Wilbert sai muuten lääkäriltä myös allergialääkkeitä ja sitten pääsimme hakemaan veikkaa tarhasta.

Kotona juhlistimme Wilbertin syntymäpäivää tänään onnittelulaululla, kekseillä ja mehulla. Vasta lauantaina on isommat kemut, joten tänään pieni namimäärä sai riittää. Wilbert oli oikein iloinen kaikesta huomiosta! Tarhasta Daniel sai upean kortin, jossa oli traktorin kuva ja mainio runo. Taas oli tarhan ihanat hoitajat askarrelleet!

Teimme kaikkea mistä Wilbert pitää: olimme ulkona pelaamassa palloa, etsimme ötököitä, leikimme rekoilla, kävimme kävelyllä metsässä ja kastelimme kukkia sekä pesimme polkupyörän. Sisällä pikkusoturi sai ruokaa ja sen jälkeen oli vuorossa tanssia ja musiikinkuuntelua sekä lopulta vaahtokylpy, joka oli hyvä lopetus päivälle. Pieni päivänsankari nukahti veljensä kanssa tyytyväisenä yöpuulle alta aikayksikön!

Vasta tuo poika oli aivan minimaalisen pieni käärö tämän mamman sylissä ja nyt se pieni käärö juoksee, nauraa, sanoo sanoja ja hommaa kaikenlaista pientä ja suurta! Aika rientää nopeasti.. Onnea omalle rakkaalleni vielä unimaahan!