Hyvää Helatorstaita! :)

Viikko on sujunut rattoisasti vaikka onkin ollut hieman kylmempää ja on satanut. Pihan kukat ja pensaat ovat sateesta nauttineet ja nyt kukat ja pensaat kukkivat kauniisti. Sisällä alkoi yksi orkideanikin jo kukkimaan ja lisäksi jättikurpitsan sekä chilin siemenet ovat viimein nostaneet mullasta päänsä! :)

Eilen D toi tarhasta kotiin "lahjan", joka oli sydäntälämmittävä! Lahja oli kansio, jossa oli pojan kuvia ja piirrustuksia eri vuosilta. <3 W:kin oli askarrellut ihanan kalan, joten eilinen oli mitä ihanin päivä. :)

Eilen illalla syötiin pizzaa ja vasta sen jälkeen kun pienet olivat menneet nukkumaan, lämmitettiin miehen kanssa sauna, juotiin skumppaa ja katsottiin elokuvaa. 

Minulle tehtiin aamulla munia ja pekonia sekä paistettua banaania aamupalaksi, johon tuli hunajaa. Oli hyvää kahvin kanssa! Päivällä vähän leffankatselua ja sen jälkeen mies meni poikien kanssa metsälenkille pikku-ukkojen kanssa, jotka olivat nauttineet metsästä ja juoksemisesta täysin rinnoin.

Mies toi pyynnöstäni tänään kaupasta Schwarzkopfin Blonde sarjan L1+ värin, jolla minun olisi tarkoitus blondata tumma juurikasvu pois ja vetää parit raidat. Kampaajani on lopettanut ja tämä on hätäratkaisu, joka ei toivottavasti vahingoita hirveästi hiuksia. Tänään olen ainakin pitänyt hiusöljyä koko päivän päässäni, jotta väristä tulisi tasainen. Huomenna on värjäyspäivä ja onneksi mies on luvannut avustaa värin levityksessä.

Nyt nauttimaan Helatorstaista ja hyvästä ruuasta kera rakkaiden! <3