Kipeänä ollaan jo toista viikkoa ja flunssapirulainen ei vaan hellitä. Tähän tautiin on kuulunut kova oksentaminen, korkea kuume, kunnon yskä joka kumisee ja vinkuu sekä nuha ja yleinen voimattomuus huimauksineen kaikkineen. Viimeviikon labrakokeet oli pakko jättää väliin tämän taudin takia, kun ei vaan pystynyt menemään. Paino on tippunut jo 7 kiloa eli kilo per päivä, joka on paljon lyhyessä ajassa. Mies on tuonut minulle Gerberakimpun ilahduttaakseen ja syötäväksi suklaata, leivoksia ja jäätelöä. Näistä huolimatta paino vaan tippuu. Loppuviikolla on pakko mennä lääkäriin, jos tilanne ei parane.

Ennen sairastumistani kävimme lauantai-iltana mieheni kanssa kaupungilla ja tulimme tulokseen, että tämä kaupunki on pystyynkuollut käpykylä. Meille riitti hyvin katsaus, pizzat ja kotiin.

Olen asunut tässä kaupungissa 11 vuotta enkä koskaan ole pitänyt tästä kaupungista. Paikalliset eivät ymmärrä miksen voi pitää heidän kaupungistaan. Täällähän on niin hirween hieno wanhakaupunki ja hirveen paljon sitä, tätä ja tota.

Minä en pidä kaupungista, koska 1. tämä on kaksikielinen. Osaan montaa eri kieltä, mutta en vaan pidä suomenruotsista (se ei ole puhdasta kieltä vaan sekoitus mikä käy hermoon). 2. täällä on huonot julkiset liikenneyhteydet. 3. Täällä ei ole tarpeeksi kauppoja ja tapahtumia 4. Täällä ei ole tarpeeksi harrastusmahdollisuuksia ja koulutusmahdollisuuksia 5. täällä on aivan liian pienet piirit eli tämä on käpykylä. Jäin tänne aikanaan vain mieheni takia, mutta olisin aina valmis muuttamaan täältä pois. Jonain päivänä me muutamme ja se päivä tulee olemaan mitä parhain. :)