Eilen oli tosiaan viimeinen astangajooga ja oli kivaa jälleen kerran. Kroppa oli kyllä tosi zipissä sen jälkeen. Olisi tehnyt mieli vaan illalla kaatua sänkyyn treenien jälkeen, mutta lapsiperheessä se ei vaan onnistu. Juhlittiin Wilbertin nimppareita kookos-mokkapallojen kera ja syötiin Tuomaksen tekemä herkkuruoka, jossa oli mausteena linnunsilmächiliä, nams!

Wilbert ja Daniel alkoivat molemmat olla tosi kipeitä illalla. Laitoin silti tarhavaatteet ja kamat valmiiksi aamua varten, jos vaikka olo olisi aamulla parempi. Wilbert oli niin tukossa lopulta, ettei meinannut millään nukahtaa. Olin rättikuitti, kun pääsin viimein sänkyyn.

Tänään sitten aamulla varhain herättiin koko poppoo ylös ja soitin tarhaan, kun huomasin että pienet olivat tosi pahassa flunssassa. Pieniä on sitten tullut hoideltua koko päivä. Rankkaa ollut, kun molemmat nukkuvat aina eri aikaan. Sain onneksi pestyä pyykkiäkin välillä ja siivottua. Autoin läksyissä poikapuolta judon jälkeen ja tytärpuolelle opetin hänen omasta pyynnöstään nuotteja.

Illalla vuorossa joogaa miehen kanssa, kunhan hän rantautuu iltavuorosta.

pystyyn, että pikkumiehet nukahtaa hieman helpommin tänään.