Mies oli tänään iltavuorossa ja pienten kanssa sain juosta koko päivän. Wilbert ei nenän tukkoisuuden takia nukahtanut kuin kymmeneksi minuutiksi päiväunille, joten painuttiin jo ajoissa ulos pihatöitä tekemään. Sain poistettua kaikki myrkkysienet pihalta ja niitä oli paljon. Syötäviäkin sieniä löytyi ja ne menevät huomenna pannulle. Leikkasin nurmikkoa, kitkin rikkaruohoja ja otin raparperit irti ja toin sisälle pakastusta varten. Sen jälkeen Wilbert jo ilmoittikin, että nyt ulkona oleilu riittää ja menin tekemään pienille lounasta. Daniel olisi viihtynyt ulkona edelleen, mutta sekin sai tulla sisälle leikkimään.

Kotona sitten siivosin ja siivosin. Pienet sotkivat minkä ehtivät ja tuntui ettei siivoaminen lopu ikinä. Juuri kun oli ehtinyt korjata lelut lattialta, oli toinen pojista jo ehtinyt keittiöön ja kaatanut maidot pöydälle. Pikku Wilbert taas availi ovia ja olisi halunnut mennä tekemään salaa tuhoja vessaan tai kylpyhuoneeseen. Juoksin valehtelematta koko päivän. Ilmaista hyötyliikuntaa sekin tietysti on..

Danielin kanssa ehdittiin harjoitella vanhalta puheterapeutilta saatuja kuvia ja harjoittelu sujui tosi hyvin. Pikku Wilbertkin osallistui kuvien katseluun niin, että se halusi vain syödä kuvat ja siitäkös isoveli hermostui ja alkoi armoton tappelu ja kiljuminen. Sen jälkeen alkoi tappelu siitä, että molemmat olisivat halunneet leikkiä samalla lelulla.

Kissatkin ovat olleet tänään aivan mahdottomia. Hirveää rallia ovat vanhat rouvat juosseet pitkin taloa, kaataneet maljakon jossa oli leikkokukkia ja syöneet kukkia. Yritin tarjota niille vihanneksia kukkien sijasta, mutta ei kelvannut. Kukat ilmeisesti maistuvat paremmilta..

Tein ruuan valmiiksi niin, että mies pääsee heti kotiin tultuaan syömään. Minullakin oli kamala nälkä. Sitä ei itse ehdi yleensä päivisin syömään kunnolla kuin ehkä hedelmän, kun keskittyy siihen että molemmat lapset saavat syötyä.

Pienet miehet menivät riemuissaan isiä vastaan, kun hän saapui kotiin. Kova ikävä oli ollut. Sen jälkeen lasten meno rauhoittui kummasti kuin salamaniskusta.

Illalla saunottiin ja sitten pienet nukkumaan. Wilbert nukahti syliini ja Daniel isin viereen sohvalle. Kyllä nuo pienet ovat ihania nukkuessaan. Rakastan tätä meidän perhettä ihan tajuttomasti!

Huomenna sitten joogaillaan miehen kanssa. Tänään on miehellä välipäivä nuhan takia ja minulla välipäivä, koska olen aivan kuitti. Lisäksi huomenna menen pienten kanssa retkelle metsään tutkimaan luonnon ihmeitä. Otamme eväät mukaan ja sienikorin, jos vaikka saataisiin samalla vähän sienisaalista. Wilbert kulkee metsässä rinkassa ja Daniel kävelee. Rinkka on kyllä mahtava kapine. Pikku Wilbert pääsee  sen ansiosta mukaan mihin vain ja sitä ei tarvitse viedä hoitoon. Rinkka selässä reisilihakset saavat kunnon lihasjumpan taaperon ollessa kyydissä, joten suosittelen kaikille äideille. Reisilihakset kasvavat aivan huomaamatta!

Nyt jalat ylös ja ansaittu rentoutuminen!