Syksy mennyt vauhdilla ja paljon on ehtinyt tapahtumaan. Sairaalassa mennyt kivasti tämä syksy. Ensin poika oli pitkällä osastojaksolla ja sen jälkeen jouduin itse sairaalaan ja siellä olin kolmisen viikkoa. 
Syksyhommat pihalla on tehty pariin otteeseen ja keittiöremontti on likimain valmis. Sen puolesta voin olla vain tyytyväinen. smiley

Pienillä miehillä oli tarhakuvaus ja kauniita kuvia tuli pojista jälleen! Tarhan vasukeskustelut on käyty ja pienillä menee tarhassa hyvin. 
Danielin puheterapia loppui, koska ei ole puheterapeuttia. Onneksi Hyks:n puheterapeutti etsii uutta ja täytyy vain toivoa, että uusi puheterapeutti löytyisi pian.

Tänään aloitin ovikranssin tekemisen ja on ihanaa saada tehdä jotain kaunista käsillään! Ostin Tiimarista styroxrenkaan, liimoja ja kultaglitteriä. Männynkävyt keräsin takapihaltamme ja kostean maan vuoksi kaikki kävyt ovat sulkeutuneet. Laitoin ne 50 asteeseen uuniin, jotta käpyjen suomut avautuvat nopeammin. Ilman uunia kävyt avautuisivat sisällä parissa päivässä, mutta valmistan huomenna kranssin loppuun, joten uunikäsittely on nyt paras vaihtoehto.
Olen kerännyt lisäksi metsästä hieman puolukan- ja mustikanvarpuja. Maalaan kävyt ja varvut valkoisiksi ja ripottelen kultaglitteriä päälle. Sitten vaan kaikki liimalla ja metallilangalla kiinni styroxrenkaaseen ja kranssi on valmis. Tällainen on suunnitelma ja toivotaan että onnistuu! :-)