Tänään ollut aivan mahtipäivä sadetta lukuunottamatta. Danielin kuvakommunikaatiokansio saapui postissa! Olen todella onnellinen! Viimein voi opetus alkaa!

Kansio on fiksusti jaettu eri aihealueisiin ja kuvia on paljon, mutta olen täysin varma ettei niiden oppimisessa kauan mene Danielilla, jolla on hyvä visuaalinen oppimiskyky.

Hain lapset tarhasta kaatosateessa kävellen ja tuulipukuni, jonka piti olla sateenkestävä, ei kestänyt kuin osaksi vettä. Pojatkin piti pukea kuravaatteisiin ja vaunun sadesuojusta piti tyhjentää sateen muodostamista vesilammikoista jatkuvasti matkalla kotiin. Sade oli kyllä kova ja sateenvarjostakaan ei ollut mitään hyötyä, kun vettä satoi kaatamalla ristiin rastiin. Onneksi olin laittanut kännykän suojaksi pienen hedelmäpussin, muuten kännykkä voisi olla entinen kännykkä, sillä taskunkin sisus oli litimärkä päästessäni kotiin. Pitää kyllä ehdottomasti hankkia kunnon sadevaatetus itselle.

Tarhasta tultua lapset söivät ja sen jälkeen harjoittelemaan kuvakommunikaatiokansion käyttöä Danielin kanssa. Danielia kansio kiinnosti kovasti ja opettelimme ison kasan kuvia. Wilbertkin halusi katsella kansiota ja selailimme kansiota hetken, kunnes Wilbert kiinnostui lukemaan omia kirjojaan. Huomenna kuvakommunikaatiokansio menee mukaan tarhaan. Daniel tapaa avustajansa maanantaina, joka tulee helpottamaan Danielin tarhassa oloa hurjasti, kun hän saa yksilöohjausta.

Tarha ilmoitti jo, koska Danielin ryhmä viettää joulun yhteistä hetkeä. Hyvä tietää jo näin aikaisin tuokin asia! Se on ihka ensimmäinen tarhajuhla pojilla, joten mukaan menen satavarmasti!

Mies on tänäänkin iltavuorossa ja alan kohta valmistamaan ruokaa ja sen jälkeen alkaa iltatoimet ja poikien nukutus.

Illalla levitän joogamatot lattialle, pistän suitsukkeet palamaan ja sen jälkeen joogaillaan yhdessä miehen kanssa.  Se tuleekin tarpeeseen, koska niska-hartiaseutu on mennyt aivan jumiin. Nyt pitää toivoa, ettei huomenna sada. Kiirettä on luvassa koko huomiselle päivälle, mutta viikonloppu tulee ja huomenillalla saa sitten levähtää ihan kunnolla!