Töitä, töitä, töitä ja vielä vähän lisää töitä on ollut viimeaikoina elämäni pääteema. Olin aivan puhki, kun viimein viime viikonloppuna alkoivat vapaat. Minulla on ollut ihania työkavereita ja asiakkaita, mutta aikaiset aamuheräämiset vievät oman energiansa. Välillä on hyvä levätä ja nauttia!

Lapset olivat viime viikon pois tarhasta, koska olivat kipeinä ja isi jäi töistä pois hoitamaan pipiliinejä. Pappa on paras ja niin rakas! 

Danielin puheen kehitys on alkanut etenemään hurjasti ja puheterapeutti oli aivan ällikällä lyöty ja kertoi, ettei ollut aikaisemmin nähnyt noin suurta kehitystä noin nopeasti yhdelläkään lapsella aikaisemmin. Danielilla tosiaan tulee jo joitain lauseita, mikä kyllä lämmittää tämän äidin sydäntä. Toivottavasti puheen kehitys nyt jatkaa nousukiitoa! Pojalla kun on kamalasti asiaa ja se, ettei hän saa itse sanotuksi mitä tarkoittaa, tekee pojan ärtyneeksi. Ihania ovat molemmat pojan nuput ja kasvavat kuin sienet sateella! 

Vappukin meni ja vapputorilla kävimme nopeasti ostamassa valtavan autoilmapallon, koska se miellytti eniten pienten miesten silmää! Sitten grillausta, herkkuja ja saunomista sekä pikkuriikkisen töitä. Juhlia ei voinut sen enempää, koska seuraavana aamuna oli jälleen herätys klo 05:00 ja pitkä päivä edessä. 

Uusi autovauvamme ei ole vieläkään tullut kotiin, mutta näimme sen tänään tuotuna autoliikkeen pihalle. Jospa huomenna saisimme sen viimein. Niin ainakin toivon! 

Tosiaan, reissuun lähden kuun puolivälissä. Pyrähdän pari päivää Thaimaassa työkentällä ja palaan takaisin kotiin. Pääsen lentämään businessluokassa ja pitää toivoa että uni tulee, koska perillä menen heti töihin. Katson nyt tykkäänkö vaiko enkö tykkää hommasta ja sen perusteella suunnitellaan perheen tulevaisuus. Alunperin minun piti lähteä vasta elokuussa käymään Thaimaassa, mutta suunnitelmiin tuli muutos. Joutuu vaan tässä miettimään miten sitä jaksaa mennä hommiin painamaan pitkää päivää heti pitkän lennon jälkeen, mutta niinkuin sanoin, toivotaan että uni tulee lentokoneessa.. 

Reissua varten piti käydä ostamassa uudet mustat umpikärkiset korkokengät töihin ja eipäs heti löytynytkään hyviä! Joissain kenkäkaupoissa ei ollut lainkaan mustia korkkareita. Hyvään kenkään pitää sijoittaa, koska jalka ei kärsi silloin ja kengät kestävät ehjinä pitkään. Viimein löysin sopivat korkkarit, jotka olivat heti kun unelmat jalassa. Kotiutin ne ilomielin! Minä rakastan uusia ihania korkokenkiäni! Ihanista korkokengistä tulee aina hyvä mieli. :) Nyt pitäisi vielä etsiä uusi jakkupuku, mutta luulen sen löytyvän helpommin kuin korkokenkien.. 

Ihanaa pihaamme olen päässyt laittamaan vapaillani ja olen shoppaillut kirsikkapuun, kurtturuusun, unikonsiemeniä, perennoja sekä muita kukkia ja saanut norjanangervon- ja sireenintaimia sekä kukantaimia anopin pihalta. Rakastan vanhoja perennoja ja nyt niitä sitten on. Tosin haluan perennoja ja kesäkukkia vielä vähän lisää.. Minulta puuttuu vielä piippuköynnös ja särkyneen sydämen taimet. Alba lajia en ole löytänyt vielä mistään, mutta ehkä sitä kohta ilmestyy puutarhaliikkeisiin. Kovasti olen joutunut mylläämään ja lannoittamaan pihaa, mutta kesällä työni tulos palkitaan upeilla kukkivilla kukilla! Olen laittanut pihan uudet patsasasukit pensaiden juurille kurkistelemaan ja tänä vuonna pihalta löytyy pupuja, ankka, kilpikonna, siili, lintu, norsu ja kauris.

Kaunis, rehevä puutarha tuo mielenrauhan! Oikein odotan hetkeä, jolloin voin istua pihalla juomassa aamukahvia ja katsella kukkivia kukkia, kuunnella kuinka puut huojuvat tuulessa ja linnut laulavat. Kesä on ihanaa aikaa!  

Keväistä energiaa kaikille!