Viime perjantaina ostimme miehen kanssa ihanan uuden lipaston makuuhuoneeseen ja uuden mustan karvanukkamaton olohuoneeseen. Makuuhuoneesta vanha yöpöytä ja hyllykkö saivat huutia ja joutuvat kaatopaikalle sitten kun remontti on ohi.

D:n viikko alkoi sairaalakäynillä, jossa määrättiin unideprivaatio-EEG, joka suoritetaan Lastenlinnassa. Lääkäri uusi hieman reseptejä ja ohjeisti, että poika pitää laittaa nukkumaan siinä klo 22 ja päiväunet pitää jättää pois. Toiveena olisi että poika nukkuisi koko yön (minä olen toivonut sitä jo melkein kuusi ja puoli vuotta). Minä tiedän jo että niin ei tapahdu. Se on 2 h ja poika pomppaa ylös. Sitten taas 2 h ja hereillä ollaan huomentaaaaaa tai sitten tulee raivoa ja huutoa tai puhtaasti nyrkkiä ja potkuja. Nähty ja koettu on tuhat ja satayksi kertaa.

Keskiviikkona oli pojalla puheterapia ja illalla viittomaopetus. Puheterapiassa terapeutti oli ollut mukana aamuryhmässä ja mallintanut D:lle kansiosta asiat. Sen jälkeen olivat olleet Nalle-matikkaa. Viittomatunnilla opiskeltiin lajittelua esim. vaatteet ja kulkuneuvot. Lisäksi viitottiin kaupan ruokia ja tarvikkeita ja käytiin läpi aikaan liittyvää sanastoa. Viittomaopettajakin epäili että pojalla olisi ADHD kaiken muun lisäksi. Olen samoilla linjoilla, mutta tuohonkin tarvitaan neurologin dg ja se saadaan vasta, kun unideprivaatio-EEG-tulokset ovat valmiit. Perjantaina eli tänään D oli tarharyhmänsä kanssa viettämässä urheilupäivää, jota poika odotti kuin kuuta nousevaa, koska rakastaa urheilua ja jumppaamista. Kiva loppu tarhaviikolle! :)

Viikonloppuna jatkuu remppa ja huomiseen mennessä lastenhuone pitää olla täysin tyhjennetty. To do- listalla on myös pehmohämähäkkimiehen parsintaa, kellonopetusta ja intiaanien päänauhan solmimisen opetusta lapsille. Olen luvannut ostaa pienille ukoille rannekellot heti kun osaavat kellon.

Tänään rentouttava ilta tiedossa. Ensin saunotaan ja sen jälkeen lasi skumppaa ja leffa. <3

Sunnuntaina onkin äitienpäivä ja en malta odottaa mitä omat pienet rakkaat poikani ovatkaan tehneet minulle pienillä kätösillään lahjaksi. <3