Käväisin Thaimaassa hommissa ja matka meni oikein kivasti, vaikka kiire oli koko ajan. Thaimaa on ihana paikka ja lämmintä riittää, vaikka olisi pilvistä. Ehdin pikaisesti ostaa tuliaiset, joita pyydettiin eli karkkia, limsaa tölkeissä ja suitsukkeita sekä nenänavauspuikkoja. Elokuussa uudelleen reissuun ja silloin vien osan meidän kotona olevista kamoista mukanani eli kaiken sen, jotka haluamme viedä Thaimaahan. Luulen ettei tavaraa paljoa oteta, koska sieltä saa todellakin kaiken. Asunnossa johon muutamme on iso uima-allas, joka on oikein kiva bonus. Tv, jääkaappi, mikro sekä vedenkeitin löytyy asunnosta, joten ajattelin ostaa sinne pakastimen sekä ah, kahvinkeittimen.

Palattuani kotiin olen tehnyt töitä sekä yrityksessä että kotona. Pihalta on joutunut kitkemään rikkaruohoja ja siirtelemään kasveja sekä istuttamaan pensaita. Ihan kivaa hommaa on rikkaruohojen kitkeminenkin, kun on nyt niin hyvät ilmat. Ainut miinus on ilmassa leijaileva siitepöly, jota on paljon! Minullekin on tullut allergiaoireita, vaikka en ole normaalisti siitepölylle millään tavalla allerginen. Valtavan siitepölymäärän näki eilen siitä, kun pesin auton ja välittömästi auton pinta oli jälleen aivan keltainen.

Eilen sain eräältä ihanalta rouvalta paljon perennoja ja sain kaiken istutettua heti maahan. Ihanaa saada lisää kukkia! :)

Viikonloppuna pitäisi ehtiä maalaamaan postilaatikko, mutta sitä ennen teen puutarhakäytävän valmiiksi. Enää tarvitsen soraa käytävään ja sen jälkeen istutan vuorenkilpiä käytävän reunoille. Takapihan sisäterassimme laitan myöskin kuntoon viikonloppuna.

Kotona olen viimepäivät tehnyt thairuokaa, koska Thaimaassa kokki antoi hyvät reseptit. Pitihän niitä kotona kokeilla. :)

Pienet pojat ovat aivan innoissaan kesän tulosta ja haluavat olla koko ajan pihalla. Toinen kaivaa maasta ötököitä ja pienempi kantaa puutarhapatsaitani eri paikkoihin sekä leikkii pihaleluillaan.  Danielilta tulee päivä päivältä enemmän sanoja ja sama koskee kyllä pienempääkin herraa. :)

Nyt hakemaan pienet tarhasta! Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!