Viime viikko sujui kivasti! Ostin 100-megaisen laajakaistaliittymän ja modeemin, koska netti on pätkinyt nettitikkua käyttäessä ankarasti. Kävin myös shoppailemassa varhaisena lintuna lapsille joululahjoja: mm. savea, tusseja, legoja, lautapelejä, yöpaidat, hanskat ja kirjoja. Ystävilleni ostin tuoksupaketin, joissa on tuoksu ja vartalovoide. Heidänkin lapsilleen ostin lautapelejä. Rahaa on kulunut jo yli 500 euroa, vaikka lahjoja ei ole edes montaa. No jokatapauksessa päätin, että tänä vuonna kaikki on tehty ja valmistettu ajoissa joulua varten, jotta saa nauttia yhdestä maailman tärkeimmistä asioista, nimittäin rauhasta!

Poikien tarhakuvatkin saapuivat viime viikolla ja hienot kuvat niistä tulikin. :) Kuvista sen näkee, kuinka lapset ovatkin taas kasvaneet ja muuttuneet. Tietyt asiat eivät kuitenkaan muutu ja ne ovat poikien silmien loisteet ja hurmaavat hymyt. <3

Viikonloppuna satoi lunta perjantaina ja pojat lähtivät pulkkailemaan heti, kun se vaan oli mahdollista. Seuraavana päivänä he rakensivat pakkaslumesta hienon Muumien möröltä näyttävän lumiukon, jolla oli kepit tyylikkäästi käsinä, kiviä suuna ja silminä ja nenänä toimi makoisa porkkana. Päähänsä lumiukko sai hellehatun ja käärmekaulaliinan. Pojat olivat oikein tyytyväisiä luomukseensa. :)

Tarhassa pojat ovat askarrelleet ja piirrelleet todella hienoja luomuksia ja kotona he jatkavat piirtelyitään. Tänään sain kotiin D:n tekemän taideteoksen, jossa oli puolikkaasta koivunlehdestä leikattu siili, jolle oli laitettu liikkuvat silmät ja sen viereen oli paperille liimattu vaahteran lehti, jolla oli myös liikkuvat silmät. Ihastuttava työ! W taas kantaa kotiin ihania piirroksiaan päivittäin tarhasta. On dinoa, robottia, sotilasta, kurpitsaa ja vaikka mitä!

Me suunnittelemme reissua Lappiin. Tarkkaanottaen Rovaniemelle. Siellä olisi tarkoitus käydä tapaamassa joulupukkia, laskea mäkeä, käydä poroajelulla, moottorikelkkasafarilla ja huskyajelulla sekä tietysti nauttia revontulista ja kauniista maisemista! :)

Tällä sekä ensi viikolla olisi tarkoitus tavata ystäviä, käydä laittamassa haudat kuntoon, harrastaa joululeivontaa sekä neulontaa. Teen villasukkia D:lle hyvin hitaalla aikataululla. Lapset haluavat myös aloittaa jouluaskartelun, joten sitäkin on luvassa tälle viikolle.

Odotan innolla marraskuun loppua ja joulukuuta, sillä silloin alkaa kaikenlaiset tapahtumat ja konsertit lapsille ja aikuisille.

Iloista viikkoa, xoxo!