Olen viime aikoina mietiskellyt usein kuinka vähän sanomalehdissä on nykyään uutisia. On kaikenlaista diipadaapaa, mutta varsinaiset uutiset jäävät todella vähäisiksi. Tästä syystä en nykyään edes tilaa sanomalehteä, joka joskus muinoin kuului aamuihini mukaan yhtä vahvasti kuin aamukahvi.

Tätini miehineen ja serkkuni ovat Kanadalaisia ja asuvat Calgaryssä, jossa riehuu tulvat. En saa ketään heistä kiinni ja nyt joutuu vaan odottamaan, että joku heistä vastaa jotain. Toivon todellakin, että he kaikki ovat kunnossa tahoillaan!

Sitten parempiin asioihin.. Toissapäivänä kypsyi pihallamme mustikat ja pienet poikamme olivat riemuissaan! He hakivat omat pienet puutarhatuolinsa "mustikkamaan" viereen ja palasivat sisälle naamat sinisinä. :) Sain parit kivat valokuvatkin napattua pojista sekä pihasta ja täytyy lisätä niitä tänne kun ehtii.

Viikonloppuna lähdemme miehen kanssa humputtelemaan ja tästä syystä minulla on hiustenvärjäys ja kynsienlaitto edessä. Blondit hiukset jätän unholaan ja vaihdan värin joko oranssiin tai tämä raidoitetaan ruskealla. Kynsiin taiteillaan leppäkertut ihan vaan siksi, että ne ovat söpöjä!

Tänään tulee pojalleni viittomakielenopettaja. Poika on loistava visuaalinen oppija ja olemme tästä mieheni kanssa hurjan iloisia. Hauskinta on, että pienikin herra osallistuu aktiivisena viittomakielen opetukseen ja samalla hänkin oppii uuden "kielen", jota niin harva osaa. Puheentuotto on D:lla edennyt ja hän puhuu jo pitkiä lauseita. Ahkerasti olemme opiskelleet ja puhe on sen tulosta. Toki sanoissa on vielä epäselviä kohtia, mutta oikealla suunnalla purjehditaan! :)

Nyt Jane Austenin novellin Pride and Prejudicen kimppuun, joka on hauskaa ja kevyttä lukemista hetkiin, jolloin on " se hetki" aikaa muilta jutuilta. Novelli on itseasiassa hyvin kuuluisa, joten suosittelen kirjaa niille, joilla on päivässä "hetkiä" keskittyä kirjaan. Minulla novelli on englanniksi, mutta voi siitä olla suomenkielinenkin versio. Itse pidän enemmän englannista, koska jos kirjoja suomennetaan, niistä jää aina jotain särmää pois. Mikä onkaan parempaa kun ulkona hieman ukkonen paukkuu kuin kirjat! Lapsille omat ja äidille oma. :)