Kiirettä on ollut parisen viikkoa ja en ole ehtinyt kirjoittamaan. Jatkan siitä mihin jäin viimeksi.

Sain nimipäivälahjaksi mieheltäni tusinan tulipunaisia ruusuja ja kanvaasitaulun, jossa on kolme kuvaa: yksi minusta yksin, toinen minusta ja Wilbertistä ja kolmas minusta ja Danielista. Ihanat lahjat omalta kullalta! :)

Olen leiponut ihan urakalla kakkuja, pipareita ja torttuja joulua varten ja meidän isikin leipoi pienten ja isojen lasten kanssa pipareita. :)

Viime perjantaina Daniel kävi Helsingissä iho- ja allergiasairaalassa näyttämässä huulensa pattia ja pääsimme heti leikkaussaliin. Nyt sitten toivotaan että patti lähtee pysyvästi. Daniel sai urheudestaan munkin kahvilassa, koska tietysti pientä pelotti ja paljon koko touhu. Olen kyllä iloinen, että Helsinki hoitaa niin nopeasti kaiken ja ei tarvitse montaa käyntiä käydä vastaanotoilla.

Vieraita on käynyt ihanan paljon jouluaikana ja Daniel ja Wilbert saavat ystäviltäni ja veljeltäni vaimoineen paljon lahjoja. Tuntuu kivalta, koska Danielilla varsinkin on ollut tosi raskas vuosi takana sairaalan osastojaksoineen, tutkimuksineen ja monine lääkärikäynteineen.

Tilasin jouluksi teurastajalta kalkkunan ja haimme sen eilen savustettuna. :) Jouluruuatkin on jo ostettu ja joulusiivous melkein tehty, lahjat on paketoitu. Enää puuttuu joulukuusi ja hedelmät sekä maidot kaupasta. Jos jotain unohtuu niin unohtuu. Maailma ei siihen kaadu.

Nuohoojatkin kävivät oikein kaksin kappalein ja nyt on puhdasta taas ja öljynpoltinkin putsattu. Kelpaa jouluna taas saunoa. :)

Tarhaan veimme miehen kanssa Danielin ja Wilbertin hoitajille erikseen suklaarasiat jouluisissa paperipusseissa kiitoksena lapsiemme hyvästä hoidosta. Hoitajat ansaitsevat vähän jouluiloa, senverran rankkaa on tarhassa lastenhoito.

Eilen oli isompien lasten joulujahla, johon olimme mieheni kanssa menossa, mutta viime hetkellä päätimme ettemme mene, koska isommat lapset eivät esittäneet mitään. Vein mieheni syömään kiinalaiseen ravintolaan Shanghain ankkaa hänen nimipäiviensä kunniaksi. Oli kyllä herkkua, nams! Sen jälkeen vielä kauppaan ostamaan Sacher-kakku, joka kruunasi illan.

Tänään on pienten poikien viimeinen tarhapäivä ja sitten he saavat lomailla tammikuun alkupuolelle asti kotona. Danielillakin kävi tänään puheterapeutti tarhalla, joten kaikki on kunnossa siltäkin osalta.

Enää pari päivää jouluun, joka on yllätyksiä täynnä!

Pihalla ja sisällä tuikkivat jouluvalot ja minulla on mitä parhain mielenrauha. Hyvää Joulua!