Huomenna päästään hakemaan pieni kissaipanamme! <3

Ostin flexihihnan, kaksipuoleisen harjan, Applaws kitten-kuivaruokaa ja Extreme classic mikrohiekkaa, joka tuoksuu laventelille sekä uuden raapimispuun. Lisäksi täällä on nyt ommeltuja ja virkattuja leikkihiiriä. Kyllä kissan kelpaa. :)

Monet ovat ihmetelleet miksi kissamme on niin kallis. Rotukissat ovat kalliita niinkuin ovat rotukoiratkin! Ei pennutukset kasvattajalle ole koskaan halpaa lystiä. Pentujen vanhemmat ovat HCM-ultrattu, FeLV ja FIV tutkittu, GSD IV on tutkittu ja ipanoiden vanhemmat on todettu terveiksi. Pennut taas on madotettu, rokotettu ja mikrosirutettu ja he saavat rekisterikirjan. Eläinlääkäri on todennut pentujen vanhemmat ja pennut terveiksi ja se on tärkeintä. Siitä pitää olla valmis maksamaan, eikö?

Sitten asiasta kolmanteen. Olin itse maanantaina lääkärissä ja taas perjantaina menen uudelleen. D:n kanssa olimme Hyksissä tiistaina allergiatesteissä ja altistuksessa. Minä, mies ja D kävimme tuon jälkeen kiinalaisessa syömässä, koska sairaalassa vähän kesti ja olimme todella nälkäisiä. Sai taas syödä mahan täyteen sushia ja muita herkkuja! :) Keskiviikkona pikku-ukot olivatkin kotona, koska D:lla oli maha aivan sekaisin ja kuumetta. Suupieliin oli noussut ihottumaa ja selkää kutitti. Kyllä harmitti, että aina vaan tuo allergia jatkuu kotimaisille viljoille. Nyt pitäisi kotona jatkaa altistuksia vielä pari päivää ennenkuin tulee tauko. Vielä 2 allergiakäyntiä jäljellä ja sen jälkeen poika saa palata normaaliin ruokaansa.

Eilen sattui pieni vahinko. Miehellä oli jäänyt autonavaimet ja työavaimet työpaikalle. Hän oli jäänyt ulos, kun ulko-ovi oli luiskahtanut kädestä ja pamahtanut lukkoon. Kaikki muut työntekijät olivat tietysti menneet jo kotiin. Oli siis pakko tilata taksi miehen puhelun jälkeen ja viedä itse miehelle auton vara-avaimet, jotta saatiin oma auto käyttöön. Olen aika kiva vaimo. :) Tuon jälkeen tilasin Mäkkiateriat koko perheelle ja veimme ne miehen kanssa kotiin. Pikku W oli odottanut aamusta asti hampparia, limsaa ja ranskalaisia. Voi että millä nautinnolla niitä aterioita vedettiin huiviin! :) Kai se on niin, että kun harvoin noita herkkuja saa, on nautinto taattu. :)

Tänään on ollut ikkunanpesupäivä ja puhdasta tuli. Olen viivytellyt ikkunanpesua, koska se on ihan vihoviimeistä hommaa josta pidän, mutta nyt oli syy pestä. Kissaipana tulee huomenna, joten pesu piti suorittaa sitä ennen ettei ipana karkaa ikkunasta.

Mies osti tänään moottoripyöräkypärän. Hän haluaa moottoripyörän ja ilmeisesti meille tulee sellainen. Minulla ei ole mitään moottoripyöriä vastaan ja annoin luvan hankkimiseen, kun mies sitä kauniisti kysyi. Jos se tekee miehen onnelliseksi niin saa toki ostaa jos haluaa. :)