D osastojakso loppui eilen. Loppupalaverissa sovittiin, että D menee vielä ensi vuonna viikon osastojaksolle ja silloin tehdään päätökset millaiseen kouluun D sitten menee. Uniongelmaan saamme apua. Osastonlääkäri tekee lähetteen lastenpsykiatrille, koska hänellä itsellään ei ollut kokemusta lasten uniongelmista. Samalla voi keskustella muista asioista ja avuntarve määritellään sitten sen mukaan. Tämä on hyvä ja tarpeellinen juttu. Tärkeintä olisi saada pojan uniasiat tasapainoon, jotta poikani saa tuntea olonsa iloiseksi ja jaksaa tehdä asioita. D sai ennen lähtöämme valokuvansa ja läksiäiskortin osastolta, jossa oli Hämähäkkimies! Kuvat ja kortti olivat kivoja ja D oli niistä ylpeä. :) Paluumatkalla haimme W:n tarhasta ja D oksensi tarhan parkkipaikalle ja pusikkoon. Taisi jännitys purkautua pojalla..

Kotona juhlimme illalla  D "kotiintuloa" pehmeän kierrepullan, uunituoreiden pasteijoiden, limpparin, karkkien ja sipsien kera. Juhlat teki hyvää D:lle ja pojan ilme oli aurinkoinen, kun häntä rakkaudella muistettiin. Kaapokin tuli juhlimaan pöydän päätyyn. Se haluaa olla mukana kaikessa. :) Myöhemmin saunottiin ja katsottiin leffa. <3 Viikko vei kyllä mehut ja mies valitti ihan samaa.

Tänään on pyykkipäivä ja eläinkauppapäivä. Kaapo tarvitsee ruokaa ja pantaan osoite"kotelon". Se on yksi kaunis päivä kun se pääsee livahtamaan ulko-ovesta. On kyttäämässä nykyään oven avautumista ja aina valmiina sinkoamaan ulos. Rakas ipana pääsee päivittäin ulkoilemaan, mutta haluaisi olla ulkona vielä enemmän. Pitää alkaa harkitsemaan, josko takapihalle rakentaisi suuren ulkoiluhäkin (luvan kanssa tietenkin). Se olisi Kaapolle ihan unelmien täyttymys! :)

Nyt on syksy ja huomasin, että lankakassini on täynnä pieniä lankakeriä, joista saisi neulottua kirjavan pipon ja siihen sopivat lapaset vaikka lapsille. Itselleni teen mustan pipon. Kiirettä ei ole ja voi neuloa aina sitten kun on hetki aikaa. :) Syysiltoina parhautta on mielestäni kahvin juominen ja neulominen hämyisessä kynttilänvalossa, saunominen ja oman perheen kanssa vietetty aika sekä leipominen. <3

Syyshetkiä, xoxo!