Hyvää Uutta vuotta 2014 kaikille!

Tein ennen Uutta vuotta paahdettuja kastanjoita ja olivat ilmeisesti sen verran eksoottisia, ettei lapset halunneet niitä edes maistaa. Mies söi niitä ja piti makua lihaisan pähkinäisenä, mutta hyvänä. Kastanjoita on edelleen jäljellä, joten teen uusintayrityksen maistamisen suhteen heti kun jaksan uuden satsin paahtaa. Ei voi nimittäin sanoa, ettei jostain ruuasta tykkää, ennenkuin sitä on maistanut. ;-)

Uusi vuosi meni perheen kesken rauhallisesti kotona. Ei hirveästi ollut Uudenvuoden fiilistä ja se johtui varmasti lumettomuudesta. Satoi vettä ja oli pimeää ja märkää.

Tein ruuaksi meksikolaista ruokaa eli lihatäytteisiä enciladoja ja pitkin iltaa mutustimme sipsejä ja toffeepopcorneja. Avasimme myös D:n synttärilahjaksi saaman Cars kuplajuomapullon ja juomalla sitten skoolattiin ja se oli pienistä hauskaa. :)

Ammuttiin raketteja sateessa ja W pelkäsi tulla ulos pamahdusäänien takia. Pari rakettia uskalsi katsoa ulkona, mutta loput pikku herra ihasteli keittiön ikkunasta. Ennen puoltayötä pikku W nukahti omaan sänkyynsä syvään uneen. Valvominen on pienelle raskasta ja uuvuttavaa ja uni tuli tarpeeseen.

D taas nautti ulkona olemisesta ja meni sisarpuolensa ja isänsä kanssa katsomaan kentälle raketteja heti kun vuosi oli vaihtunut. Minä jäin hetkeksi ihastelemaan raketteja pihalle, jotka olivat kyllä upeita ja värikkäitä. :) Poikapuoli ei jaksanut katsoa kuin pari rakettia ennenkuin painui takaisin taloon kylmissään.

Kisumme ei (onneksi) ollut paukkuherkkä, joten vuosi vaihtui senkin puolesta mukavasti ja rauhallisesti. Tämä olikin kisumme ensimmäinen Uusi Vuosi. :)

Meidän omissa raketeissamme vain yksi ei räjähtänyt. Se oli iso raketti, joka lensi korkealle taivaalle, mutta tippui johonkin talomme tai naapurimme talon katolle. Niin se vuosi taas vaihtui sateisissa tunnelmissa.

Toivon vuodelle 2014 paljon iloa, rakkautta, terveyttä ja onnea! Eikö se mene niin, että sitä saa mitä tilaa? :)

Iloista alkanutta vuotta, xoxo!