Flunssailu se jatkuu edelleen ja piti ottaa luonnon omat järeät aseet käyttöön eli vuosituhansia vanha terveyspommi nimeltään granaattiomena! Se sisältää mm. antioksidantteja, vitamiineja, kuituja ja mineraaleja. Hedelmän terveysvaikutuksia on tieteellisesti pystytty todistamaan, joten mikään huuhaa hedelmä ei ole kyseessä. Granaattiomenan siemeniä voi syödä sellaisenaan tai niitä voi lisätä salaatteihin tai esimerkiksi jäätelön joukkoon. Me syömme kotona pääasiallisesti granaattiomenan siemenet sellaisenaan. Maku on hieman kirpeä, mutta ei paha alkuunkaan. Kannattaa kokeilla!

Tässä kauniita granaattiomenoita:

IMG_2489%20%28Medium%29-normal.jpg

Pari päivää sitten leivoin illalla pikaisesti korvapuusteja ja tavallisia kaneli-mantelirouhepullia. Korvapuustit katosivat meidän perheen pullapoikien (mies ja pikkupojat) suuhun ennätysajassa ja kuvan pullat, jotka pikku W pääasiallisesti pyöritteli, olivat myös pian kadonneet parempiin suihin. Hyvä että maistui! <3

IMG_2475%20%28Medium%29-normal.jpg

Minulla on lukumaratoni menossa, koska en hirveästi jaksa tehdä mitään. Tytärpuoli lainasi oman Stephenie Meyerin kirjoittaman kirjan nimeltään Houkutus, jota nyt luen putkeen. Ihan luettava kirja tuo on ja voisin lukea Houkutuksen jälkeen muutkin kirjasarjan kirjat. Toinen kirja on Danten Jumalainen näytelmä ja se on suhteellisen raskasta luettavaa, joten on hyvä, että on Houkutus vastapainona.