En ole ehtinyt kirjoittelemaan vähään aikaan, koska on ollut paljon hommaa firman kanssa. Nyt alkaa onneksi jo helpottamaan. :)

Uusi vuosi vaihtui ja ammuimme parit raketit lähikentällä ja pikku Wilbert nukahti vaunuun kesken suurimman metelin ja paukkeen. Daniel jaksoi valvoa helposti, mutta kotiin tultua sammui kuin saunalyhty. Hyvää Uutta vuotta vielä kaikille!

Loppiaisena 6.1 eli itämaan tietäjien päivänä oli Danielin syntymäpäivät. Oma rakas pieni mieheni täytti suuret 4 vuotta! Koko päivän Daniel kärsi ikäkriisistä ja joka kerta, kun mainitsi sanan neljä vuotta, Daniel alkoi huutamaan ja laittoi kädet korvilleen. :)

Tein Danielin syntymäpäiviksi Cars kakun, josta tuli superhieno. Käytin päällä Tiimarista ostettua kakkukuvaa. Suosittelen niitä kaikille! Kuvat pitää laittaa edellisenä iltana kakun päälle kostumaan, jotta kuva ehtii saamaan riittävästi kosteutta leikkausta varten.

Daniel sai heti aamusta lahjaksi Cars saippuaa ja Cars kylpylaukun, äidiltäni ja mieheni vanhemmilta Daniel sai rahaa sekä kirjan, mieheni siskolta ja hänen pojiltaan hauskoja leikkidinoja sekä kummilta Cars skumppapullon lapsille, Cars metallisalkun, jonka sisällä oli karkkia ja Cars työkalupisteen. Lisäksi Daniel sai meiltä peilikaukoputken, jolla voi katsella kuuta ja tähtiä.

8.1 oli tytärpuoleni syntymäpäivä ja hän oli silloin äidillään. Juhlimme syntymäpäiviä viime lauantaina pienellä kokoonpanolla, koska perheessämme on jyllännyt vatsaflunssa, joka alkoi viime perjantaina.

Vatsaflunssan takia pikku-ukot ovat tarhasta pois ainakin keskiviikkoon asti. En missään tapauksessa halua, että vatsaflunssa tarttuu muihin. Onneksi meillä on suuri takapiha, jossa pojat saavat myllätä lumen kanssa ja leikkiä ilman, että olisi vaaraa siitä, että joku muu sairastuisi. :)

Tarhassa Danielilla on alkanut puheterapia kunnon vauhdilla, mutta onneksi tälle viikolle ei aikoja ole. Puheterapeutti on nyt alussa tutustunut Danieliin ja viime perjantaina olivat käyneet läpi eläimiä ja leikkineet autoilla. Tarha alkaa käyttämään myös samoja leikkejä, joita puheterapeutti opettaa Danielille. Se on todella positiivinen asia.

Lapset ovat tarhassa ottaneet hyvin vastaan Danielin puheongelmat ja sen, että Daniel käyttää apuna kansioita, jotta tulee ymmärretyksi. Olen hyvin iloinen, että lapset saattavat kertoa vanhemmilleen ystävästään Danielista joka on erilainen ja kiva. Lapset ovat usein viisaampia kuin aikuiset, joilla on monilla vain kiire olla huomattuja ja jotka erilaisuutta kohdatessaan hyljeksivät. Olen huvittunut usein niistä ihmisitä, jotka eivät löydä omaa polkuaan elämässä vaan haluavat näyttää samoilta kuin muut, käyttäytyä samalla tavalla kuin muut ja omistaa samat asiat kuin muut. Erilaisuus on kirous ja kaiken pitää olla samaa kuin muilla. Tällaiset ihmiset ovat hukassa, mutta pienet tarhaikäiset lapset eivät näytä olevan hukassa! Ihanaa nähdä joskus ihmisissä raikkaita tuulia! Ei ihme, että lapset nauravat niin paljon ja hymyilevät. He osaavat olla omia hurmaavia itsejään. He hyväksyvät, analysoivat, tietävät mitä haluavat, tietävät mistä pitävät ja nauravat päälle. Heillä ei ole kiire olla samanlaisia kuin muut, he ovat! :)

Minulla ja miehelläni on synttärisuunnitelmia: isot juhlat! Maailiskuussa meillä molemmilla on aika lähekkäin syntymäpäivät, joten saamme molempien syntymäpäivät mahdutettua yksiin juhliin! Teetän juhlia varten räätälillä kultaisen puvun, joka tulee olemaan ihana, kimmeltävä ja juuri täydellinen! Mustiin hiuksiini tulee kultaisia helmiä ja niistä tulee aivan supermakeat!

Vuosia on vierähtänyt enkä ole millään ehtinyt nähdä kaikkia ystäviäni, joten synttärijuhlat ovat oiva keino tavata heidät kaikki pitkästä aikaa! Vanha ystäväni, joka on DJ saa tulla soittelemaan synttäreilleni musiikkia. Täydellistä ja huippuhauskaa, sanon minä! Seuraavaksi  pitää aloittaa miehen kanssa  tilan varaaminen, kutsukorttien tekeminen ja lähettäminen ja muu juhlien suunnittelu.

Nyt happihyppelylle kera rakkaiden lapsien! Oikein ihanaa viikkoa kaikille!