Herra W:n silmätulehdus ei ole mennyt kuin pahempaan suuntaan, joten tänään sain uuden ajan lääkärille puolen tunnin päähän soitostani. Viuh vaan taksilla terveysasemalle, jossa lääkäri määräsi W:lle antibioottitippoja ja lääkäriajan jälkeen menimme vielä hoitajalle. Hän otti näytteet molemmista silmistä, joiden tulokset saadaan maanantaina. Sitten nähdään tepsiikö lääkkeet. W oli niin reipas, että sai hoitajalta ison Superman- tarran ja sen jälkeen taas soitto taksikeskukseen ja vauh kotiin.

Kohta lähdemme lääkkeidenhakuun, kun mies kotiutuu. Tää poppoo kyllä toivoo, että herra W paranee.

Lääkäriltä pyysin, että hän pyytäisi ylilääkäriä antamaan viralliset ohjeet tarhalle silmätulehdusten varalta ja se sopi. Tuo auttaa kovasti tarhan hoitajien työtä. Koska virallisia ohjeita ja määräyksiä ei ole, osa vanhemmista vie lapsia tarhaan, joilla on tarttuva silmätulehdus ja hetken päästä liudalla muita mukuloita on silmätulehdus.

Poikien huone on valmis ja kaaos (hetkellisesti) selätetty. Pojat tykkäävät kovasti uudesta huoneestaan ja saavat nyt nukkua vierekkäin niin, että vain yöpöytä on välissä. :)

Eilen katsoimme tv:stä Spiderman-elokuvan, koska elokuvassa esiintyi mahtavista mahtavin musta Spiderman. Hieman karkkia, sipsiä ja tölkki colaa ja ilta oli täydellinen. Pojat eivät tosin saaneet katsoa elokuvaa loppuun, jottei iske paha uni. Katsomme elokuvan loppuun joskus päiväsaikaan.

Tänään illalla vuorossa saunomista ja ajan viettämistä oman kullan kainalossa. Tykkään! <3