Ihana viikko takanapäin! Ollaan oltu lasten kanssa metsässä seikkailemassa etsimässä pupujen jälkiä ja katsomassa lintuja, käyty HopLopissa, laskettu mäkeä, leikitty ja vaikka mitä!

Naistenpäivä oli eilen ja sain mieheltä ihanan kukan ja suklaata!  Eilen oli myös huikean hieno tähtitaivas illalla, mutta harmikseni en nähnyt revontulia.

Viikolla on ollut kivasti tapaamisia ja ensi viikolla myös. Tulevana sunnuntaina on syntymäpäiväni, jota juhlimme myöhemmin ja kunnolla. 

Tänään kiitin poikani puheterapeuttia mahtavasta työstä, jota hän tekee poikani eteen. Onneksi puheterapeutteja on apuna! Poikani on hyötynyt erittäin paljon puheterapiasta. Sanoja tulee päivä päivältä enemmän ja enemmän ja yritystä löytyy jo jopa vaikeammillekin sanoille. 

Hiihtämässä olen käynyt usein ja jouduin pahaan hiihto-onnettomuuteen tällä viikolla, mutta onneksi selvisin suurin piirtein ehjin nahoin. Toivon vastaisuudessa, ettei hiihtäjät pysähdy juttelemaan keskelle latua mäen alapuolelle. Tällä hetkellä ladut ovat jäässä ja suksilla tullaan lujaa alas. Jos tarvitsee jutella ja levätä niin mäen alapuoli on se vihoviimeinen paikka siihen tarkoitukseen. 

Nyt happihyppelemään ja hakemaan lapset tarhasta. Hauskaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!