Makkarin remppa on tehty ja nukuimme pitkästä aikaa miehen kanssa sängyssä. Voi autuutta sanon minä! :) Puhjennut vatsatauti ja kuumeilu taas ei ole autuutta. Olo kuin jyrän alle jääneellä.

Remppa makkarissa onnistui hyvin ja olimme miehen kanssa molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Miehestäkin kuoriutui vallan taitava remonttireiska. Niin sitä vaan oppii kun itse tekee. Olen ylpeä kyllä miehen ahkeroinnista ja sen hänelle kerroinkin. Mies siivosi varastonkin, joka oli talven jäljiltä aivan sekaisin.

Seuraavaksi rempan alle joutuu pienten poikien huone, mutta sieltä vaihdetaan vain laminaatti ja laitetaan uudet listat ja kynnys. Sieltä remppa sitten jatkuu muihin huoneisiin.

Mitä kuuluu pienelle kasvihuoneelleni? No sitä, että tomaattikin on jo noussut kasvamaan. Eli nyt avomaankurkun taimi, tomaatin taimi ja salaatin taimi ovat hyvässä kasvuvauhdissa. Avomaankurkun taimen joutuu jo siirtämään ruukkuun, se on kasvanut niin kovaa vauhtia! Vielä joutuu odottamaan muiden siementen itämistä malttamattomana.

D oli kasvattanut tarhassa rairuohoa, jonka joukossa oli hieno kukko tehtynä pääsiäismunan keltaisesta suojakapselista. Minä sain sen D:lta lahjaksi. Poika oli selvästi ylpeä rairuohostaan ja kukostaan ja ihan syystä. Iloitsen kyllä joka kerta lahjoista, joita pikku-ukot tuovat tarhasta kotiin. Kiitos taas tarhalle, joka on ihan paras tarha maailmassa. <3

Tänään kissamme karkasi ulkona valjaistaan ja säntäsi pomppien metsään ja maastoutui. Pian näin sen ikkunasta makoilemassa naapurin ulkoroskiksen päällä. Kun yritin saada sitä kiinni, se säntäsi sivupihan kautta metsään. Se päätti leikkiä eikä ymmärtänyt, että minä en halunnut leikkiä todellakaan mitään kuurupiiloa. Sydän kurkussa huhuilin pikku kakaraa, mutta se oli mennyt menojaan. Se ei ole ikinä poistunut ulkona viereltäni mihinkään, mutta kerta se oli ensimmäinenkin. Näemmä! 

Lopulta kissakakara säntäsi pihalla ohitseni kuin ohjus, koska varis jahtasi sitä. Kissa säntäsi sisälle taloon ja meni ensimmäisenä ruokakupilleen ja sitten sohvalle nukkumaan (niinkuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan)!

Loppu hyvin, kaikki hyvin siis. Tänään ostan uudet tukevat valjaat. Nuo nahkaiset vanhemmat alkavat jäämään pieniksi ja varmasti siksi kissakakara pääsikin valjaista irti niin helposti.

Nyt pitäisi miettiä mitä sitä Pääsiäisenä söisi. Mies ehdotti lammasta ja minä ehdotin kanaa. Niin pitkällä me ollaan ruokasuunnittelussa. Tänään pitäisi jotain suunnitella. Jälkkärin tiedänkin jo ja se on sitruunatorttu. Eli lammasta/kanaa ja sitruunatorttua. Eikö siinä ole melkein jo ateria? :)