Tiistaina menimme pojan kanssa taas Hyksiin ja turha reissu tuli. Ei voitu tietää oliko edellinen reaktio ollut allergiaa vai flunssaa, joten lääkärin määräyksestä jouduimme takaisin kotiin ja D joutuu aloittamaan altistuksen taas alusta. Minä jo ehdin kuvitella, että sairaalassaravaus loppuisi kohta, mutta ei se näytä loppuvan. Tuon jälkeen minä sinkosin laboratorioon verikokeisiin ja tulimme Mäkkärin kautta kotiin.

Kävimme miehen kanssa ostoksilla K-raudassa ja tarkoituksena oli ostaa hyvä ja tehokas painepesuri. Se löytyi ja lähti matkaan. Minä siirryin maaliosastolle sillä välin, kun mies vei painepesurin autoon ja aloin tutkimaan ovimaaleja. Se maali, mitä minun piti ostaa oli loppu, joten avulias myyjä riensi apuun ja hieman soitteli puhelimella. Pian hän tulikin ilmoittamaan, että laita tätä ja tätä niin tulee hyvä. Passasi minulle! Mukaan lähti maalien lisäksi telapaketti ja erilaisia siveltimiä. K-raudan myyjät ovat aina yhtä mahtavia ja auttavaisia.

Tiistai-iltana leivoin voisilmäpullia ja niistä tuli tosi hyviä! Pikku W halusi kovasti auttaa leipomisessa, mutta saikin vain tahmaiset sormet, joista roikkui taikinaa.. :)  Pullia leivon harvoin ja ne ovatkin harvinaista herkkua. Pitäisi leipoa useammin, koska lapset ja isäntä ovat pullapoikia kaikki! :)

Kotona on ollut projektina ulko-ovien maalaus valkoiseksi ja se piti tehdä nyt, koska kohta ulkona ei enää maali ehdi kuivumaan, kun ilma on niin kosteaa. Se kun on syksy nyt.

Ensin piti naarmut ja kolot kitata ja hioa, ennenkuin maalaushommiin päästiin. Pohjamaalaus tehtiin eilen ja ensimmäinen kunnon maalaus tänään. Vaihtui ovien ilme melkoisesti! Viikonloppuna maalataan ovet vielä kertaalleen ja sen jälkeen laitetaan lakkaa päälle.

Myös takapihalla ollut lasten ikivanha puinen lelulaatikko sai maalia pintaan. Pienet maalitipat ja pensseleiden ja telan puhdistus toi sen verran ylimääräistä maalia, että sen pystyi kivasti käyttämään hyödyksi. Nyt lelulaatikkokin on uusittu! :)

Ulkona räkättirastaat kävivät valtavana parvena tyhjentämässä pihlajan ja takapihan pensasaroniat marjoista. Kovasti pitivät meteliä vierailunsa aikana! Kaapo yritti kovasti kurkkia ikkunasta mitä ihmeen tulijoita oli piha pullollaan. Linnut eivät olleet moksiskaan, vaikka näkivät kissan ikkunassa, vaan jatkoivat marjojen ahmimista hyvillä mielin. :) Räkättirastaat ovat nyt pari päivää hilluneet lähiympäristössä ja pian luultavasti siirtyvät muualle, kun marjat loppuvat pihlajista ja pensaista. Tilhiä en ole nähnyt vielä ainuttakaan. Niiden vierailua minä odotan. :)

Tänään siivotaan vielä, leivotaan maissileipää ja saunotaan sekä katsotaan luultavasti myös tänään lasten kanssa Disneyn Helinä-Keiju ja siipien salaisuus. Nuo Keiju elokuvat ovat minustakin aivan ihania! Parasta on, ettei niissä tapahdu mitään pahaa, niissä on hyvää musiikkia, kauniita värejä sekä kiva tarina.

Myöhemmin saan käpertyä miehen kainaloon sohvalle ja katsomme yhdessä elokuvan, mutta siinä ei seikkaile Helinä-Keiju keijuystävineen. <3