Viime viikko oli raskas kaikin puolin. Olin todella väsynyt ja stressaantunut, mutta siitä viikosta selvittiin kuitenkin! Siltikin ei voi sanoa kuin huh huh!

Onneksi tämä viikko alkoi kivasti! Nyt meillä on viimein kotona kauan odotettu upouusi autovauva, jolla olen hurautellut töihin.

Töitä on riittänyt ja tällä viikolla minä olen töissä jo ennen kukonlaulua ja mies on iltavuoroissa. Perjantaina pääsemme viettämään yhdessä aikaa menemällä katsomaan thainyrkkeilyä.

Danielilla aloitti maanantaina tarhalla uusi ohjaaja, joka on tosi kiva ja Daniel tykästyi häneen heti. Vanha ohjaaja jäi pois viime viikolla ja sai meiltä läksiäislahjaksi kukkia ja suklaata. Myös yksi lastentarhanopettaja lopetti pariksi vuodeksi ja muutti taateleiden maahan. Hänkin sai kukkia ja namia meiltä läksiäislahjaksi. Ihania ihmisiä ovat molemmat ja toivon, että näen heitä vielä tulevaisuudessa! Ensi kuussa jää yksi Wilbertin hoitaja eläkkeelle, joten muutoksia on lasten elämässä.

Wilbert menee ensi viikolla syntymäpäivänään lääkäriin selässä olevan ihomuutoksen vuoksi. Lääkäri puhui puhelimessa jo plastiikkakirurgiasta, joten kipeitä päiviä on pojalle luvassa tulevaisuudessa. Sitä ennen kuitenkin juhlimme pienen herran syntymäpäiviä, kun lasiin tulee suuret kaksi vuotta! Tilasimme ihanat valokuvakutsukortit, joista viimeiset postitan huomenna. Juhliin leivon Cars-kakun, tuulihattuja ja vauvapipareita kuorrutuksella sekä teen kiinalaista ruokaa. Teen juhliin viidakkoteeman liaaneineen ja apinoineen. Viidakkoteema on juuri sopiva pienen ihmisen juhliin.

Sitä ennen on töitä ja töitä ihanien ihmisten parissa!