En ole ehtinyt kirjoitella sitten tammikuun, mutta yritän ehtiä jatkossa kirjoittamaan useammin. Koko alkukevät on mennyt pääosin perheen jatkuvassa sairastelukierteessä. Itse olen koko ajan kuumeessa ja nyt minut on passitettu jatkotutkimuksiin. Toivottavasti syy löytyy, koska hermojen päälle käy tämä jatkuva sairastelu. D kävi 5-vuotistarkastuksessa neuvolassa ja terkkari kertoi tavanneensa hirveästi perheitä kevään aikana, joilla on samanlainen sairastelukierre päällä kuin meillä.

D:n 5-vuotistarkastus neuvolassa meni hyvin. Poika on kasvanut taas hurjasti pituutta ja lähemmäs 190 cm siitä tulee aikuisena. Samaa on veikannut lastenlääkäri. Tehtävät sujuivat hyvin ja näkö oli hyvä, joten ensi vuonna sitten uusi tarkastus neuvolassa.

D:n puheterapia ja viittomienopetus sujuu mainiosti ja molemmat opettajat ovat todella mukavia. Sanoja on pojalle tullut lisää ja sanojen lausunta parantunut todella paljon. :)

Pikku W on ollut kipeänä ja kärsinyt suoliston ongelmista. Lääkärissä olemme käyneet asian tiimoilta ja saaneet lääkkeet pienelle. Siitäkin huolimatta suoliston ongelmat ovat jatkuneet, joten pian pitää taas mennä lääkäriä tapaamaan.

Todella kivojakin asioita tapahtuu huolen vastapainona. Lähdemme Thaimaan lämpöön reissuun myöhemmin keväällä ja tuota reissua odotetaan kuin kuuta nousevaa! Reissussa käymme myös uusimassa mieheni kanssa vihkivalamme paratiisirannalla. Tilaisuudesta tulee hyvin intiimi ja kaunis. Olen todella onnellinen!

Rakkaudesta puheenollen. Ystävättäreni kysyi minulta eilen menestyvän suhteen salaisuutta ja sain mainita vain neljä asiaa ja minulla olisi heti tullut mieleen ainakin kymmenen! Noh, rajasin hiukan ja päädyin näihin: hyvä kommunikaatio, upea seksielämä, tosi rakkaus ja yhteiset lapset. Saan sisällytettyä noihin aivan kaiken oleellisen. Jokainen suhde on tietysti täysin erilainen, joten ystävättäreni oma lista poikkesi minun omastani hiukan. Hänen neljä menestyvän suhteen salaisuutta olivat: luottamus, rehellisyys, hyvä kommunikaatio ja yhteiset harrastukset.

Kevättuuli tuo muutoksia tullessaan, joten muutoksen tuulet koskivat myös hiuksiani. Väri muuttui oranssista raidoitetuksi ja nyt hiuksissani on ruskeaa, vaaleaa ja punaista raitaa. Lisäksi ainakin 20 senttiä lähti hiuksista pituutta. Olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

Maaliskuu on ollut yhtä juhlahumua. Minä, mieheni, äitini ja veljeni täytimme kaikki maaliskuussa vuosia ja kohta on pääsiäinen! Lapset odottavat pääsiäistä innolla ja he toivovat, että kukko munii heidän pipoihinsa ainakin kymmenen munaa. Pääsiäisenä herkutellaan ja pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettimään mitä valmistan ruuaksi ja jälkiruuaksi rakkaalle perheelleni. Haluaisin valmistaa jotain uutta ja kivaa, joten otan mieluusti vastaan reseptejä!

Iloista pääsiäisenodotusta kaikille!