Lauantaina oli kyllä fyysisesti tosi kipeä olo. Flunssa oli pahentunut ja perjantain astangajoogan ansiosta koski aivan joka paikkaan. Toisaalta hyvä, ainakin tietää että oli tehnyt liikesarjat oikein. Silti, ajattelin etten lauantai illan astangassa pysty edes punnertamaan..

Lapset riitelivät päivän ja illan tietokoneella pelaamisesta. Hirveää huutoa, itkua ja valitusta jatkuvasti. Että meni hermot! Mielestäni lapsilla pitäisi olla muutakin mielessä kuin ne ainaiset tietokonepelit ja vastaavat. Eilen aloin olla siinä pisteessä, että ajattelin viedä kaikki pelit takapihalle, heittää bensaa päälle ja sytyttää palamaan.

Illalla sitten oli astangajooga ja se menikin hyvin. Lonkka pamahti kerran tosi äänekkäästi ja joku lukko avautui samalla.. Kerran liukastuin matollani ja rysähdin vauhdilla maahan, mutta homma jatkui. Mattoni on edelleen TOSI liukas ja varmaan osa lihaskivuista johtuu juuri siitä, että kädet liukuu koko ajan. Tosi kivaa tuo joogailu on silti. Mieskin on ihan innoissaan siitä.

Illalla käytiin saunassa. Mies kävi poikien kanssa ja minä sain käydä ihan rauhassa yksin.

Tänään sunnuntaina tein aamupalaksi vohveleita. Kivut olivat vielä asteen pahemmat lauantain joogan jälkeen. Tänään on viimeinen tunti. Yskä on pahentunut, mutta sisulla käyn joogan läpi, vaikka mikä olisi.

Tänään on poikani Wilbertin nimipäivä (saksalaisen kalenterin mukaan) ja myös hänen toisen nimensä nimipäivä (Alexander). käyn illalla ostamassa pienelle nimipäivälahjaksi pallon. Pienet ihmiset kun tuppaavat rakastamaan palloja!

Kävimme aamupäivällä mieheni Tuomaksen vanhemmilla juhlimassa koiran syntymäpäiviä. Oli herkkuja ja paljon ja nyt on olo ihan tukossa. Hyvää oli kuitenkin. Juhlissa Tuomaksen sisko näytti ihania kuvia heille tulevasta kolmannesta kissasta. Pentu näytti kuvissa todella suloiselta. Se on harmaa ja sinisilmäinen ihana pikku kisu! Oikein odotan, että pääsen tapaamaan tämän uuden pienen perheenlisän.

Nyt hetki lepoa ja sitten reippaana joogasalille!