Alkaa olla tällä äidillä voimavarat ihan piipussa. Olen nyt saanut itse vyöruusun kaulaan kaksi kertaa putkeen ja (Luojan kiitos) infektiolääkäri määräsi toisella kerralla lääkkeet, jotka alkoivat tepsimään. Heti alkumetreillä viruslääkekuurin aikana iski paha korvatulehdus ja eikun päivystykseen. Tärykalvo, välikorva ja korvakäytävä olivat pahasti tulehtuneet ja sain antibioottikuurin. Kipu oli ja on edelleen tajutonta. Viikko mussutettu kipulääkkeitä ja antibiootteja kuin karkkia ja korvatulehdus vaan jatkuu ja leviää. Tänään loppuu kuuri ja pian pitää hakea lisää. Tällä kertaa saavat ottaa näytteen, jotta selviää mikä pöpö korvassa asustelee. Tämän lisäksi oli viikolla vielä normaali lääkäriaika ja kuvaukset Helsingissä, puuh..

Pienin poikanikin sairastui. Ensin tuli silmätulehdus vasempaan silmään, jonka takia tuli päivystysreissu ja lääkkeet päälle. Oliko peräti päivä väliä niin iski korvatulehdus ja taas lääkäriin, vaikka päivystyksessä lääkäri katsoi korvat. Pojallakin oli tärykalvoa myöten korva tulehtunut, joten ab-kuuri päälle. Ravasin yhtenä päivänä neljä kertaa taksilla edestakaisin kodin ja lääkärin väliä.

Onneksi muut ovat pysyneet terveinä. Näin tämä vuosi taas alkoi ja pitää toivoa että loppuvuosi olisi helpompi.

Yksi ihana asia tapahtui! Hyvä ystäväni sai poikavauvan miehensä kanssa! <3 Vauva tosin syntyi kuukautta aikaisemmin ja on nenämahaletkussa, mutta voi hyvin äitinsä kanssa muuten. Se on tärkeintä! Annan ystävälleni tosipikkuruisia vauvanvaatteita ja ulkopuvun, koska molemmat lapseni syntyivät ennenaikaisina ja pieninä, varsinkin kuopus. Nuo pienet vaatteet menevät tarpeeseen.

Huomenna lähdemme Matkamessuille, jos vaan kynnelle kykenemme! Hirveä matkakuume olisi päällä, mutta ensin pitää hoidattaa itsensä terveeksi. Eilen juuri puhuimme miehen kanssa Burmasta, mutta myös Espanja olisi välillä kiva vaihtoehto tai Pohjois-Amerikka tai Afrikka. :)

D kyselee koko ajan W:n kanssa koska lähdetään lentokoneeseen, hotelliin ja uimaan... :D Tainnut jäädä lapsillekin matkakirppu niskaan. Hyvä, että oppivat pienestä asti kansainvälisiksi.

D on kovasti harjoitellut kirjainta S, jota on harjoitellut ensin puheterapeutin kanssa. Silti edelleen ääntää sammakon hammakoksi silloin kun ei keskity. Lisäksi näytti kuinka osaa matematiikkaa ja laskuja jo (esim 5-2=3). Hienosti on aakkoset menneet pojan muistiin, koska kirjaa lukiessa luettelee niitä sujuvasti. Pitää vaan jaksaa harjoitella, jotta ääntäminen helpottuu.

Tänään saunotaan ja vietetään leppoisa lepoilta odotellen tervehtymistä.

Hyvää viikonloppua, xoxo!