Rakastan kaikkia joulujuttuja, joten ei varmasti yllätä, että täällä on nautittu jo ensimmäinen jouluateria kinkkuineen ja laatikkoineen! Hyvää oli ja ähky tuli.. Söimme myös ensimmäiset joulutortut, jotka oli ostettu kaupasta ja maistuivat ihanilta! Ensimmäisen kerran myös joululaulut soivat koko illan ja lapset lauleskelivat sanojen mukana. Tuli tosi hyvä mieli! :)

Pienet poikani ja poikapuoleni leipoivat piparkakkuja taannoin ja aikamoisia taitureita ovat kaikki. :) Muotteina käytettiin enkeliä, joka pikku W:n mielestä oli haamu, possua, kukkaa, perhosta ja kuuta. Lopuksi piparkakut saivat hieman sokerivesikuorrutetta päälle ja hyviä tuli! :)

Joulua odotetaan täällä jo kovasti ja lisää toiveita satoi Joulupukin toivelistaan. Pienet toivovat legoja eli palikoita, ovia ja ikkunoita, pohjia ja kattopalikoita, lautapelejä, Turtles-nukkeja, dinosauruksia, valomiekkoja, autoja ja rekkoja, junia, Batman-nukkeja, muovailuvahaa, mustan pulkan, ultimate gamer 5.0:n, kitaran, muumitalon, autot dvd:n, angry birdsien vihreän pehmopossun..

Kitaratoive on jäänyt mieleeni. Minulla on kitara, jota D sai pienenä kokeilla. Nyt hän haluaa oman. Minun kitarani on arvokas ja se ei sovi ensisoittimeksi ja olisi kyllä pojalle liian iso, mutta ehkä pienempi.. Poika on hyvin visuaalinen, joten nuottien oppiminen voi jäädä mieleen nopeasti. Hyvähän se olisi nuorena tuo soittaminen aloittaa ja poika pitää musiikista. Mahdollisuus pitää antaa kuitenkin soittamiseen, joka voi avata aivan uuden, ihanan maailman!

Joulukorttien valmistus pitäisi pikkuhiljaa aloittaa. Tänä vuonna otan kuvan uudesta poikaipanakissasta tonttulakki päässä ja liimaan kuvan valmiiseen pahvikorttiin. :) Saa nähdä kuinka kauan menee ennenkuin kortit ovat valmiita. Kisu kun ei meinaa pysyä aloillaan millään!

Odotan innolla kaikkea joulunajan tapahtumia, joihin pääsee lasten kanssa. Lapsille joulunaika on niin jännittävää ja taianomaista, että hyviä muistoja pitää yrittää tehdä mahdollisimman paljon!

Hyvää loppuviikkoa, xoxo