Perheemme reissuun on enää pari viikkoa aikaa, joten tein valmiiksi pari to do-listaa, jotta mitään tärkeää ei pääse unohtumaan. Sain sovittua äitinikin kanssa, että hän tulee koiransa kera "mökkeilemään" reissumme aikana talollemme. Piha on sen verran iso, että koira viihtyy varmasti. :)

Kaikki vaatteet olen katsonut valmiiksi ym jutut, mutta lopullinen apteekkireissu on vielä käymättä ja siihen uppoaakin aikaa ja rahaa mitä listaani on uskomista. Kaikki tarvittavat lääkkeet pitää muistaa ostaa käsikauppalääkkeiden lisäksi. Onneksi on tutut apteekin tädit, joille voin vain heittää listan ja kortit ja he soittavat, kun ovat saaneet kaiken tarpeellisen koottua. Tuollainen on kätevää. :)

Mieheni on täysin hurahtanut reppuihin, rinkkoihin sekä laukkuihin ja nyt meillä on niitä ja monta. Kaikki erilaisia ja erinäköisiä ja tietysti kaikkiin tarpeisiin. Nyt jos meille ilmestyy vielä joku laukku, menen vaatehuoneeseen ja alan kiljumaan. Mies tietää jo kaiken rinkoista ja laukuista (pelottavaa) ja pystyy samantien kertomaan mikä on kevyt ja päältä tai sivultapakattava ja mikä tuulettaa ja montako litraa laukkuun mahtuu.. :)

Hiuksiani on jälleen vaalennettu ja juuri ennen matkaa päähän pamahtaa tuhkan sävyä ja sitten hiukset pääsevät lepäämään. Veikkaan kuitenkin että tuttu kampaajani Thaimaassa haluaa tehdä hiuksilleni jotain ja toki saakin tehdä, jos haluaa. Siellä käyn lähes päivittäin kampaajalla, koska kampaajaporukka on hauskaa seuraa ja samalla hoituu hiuksetkin hienoiksi. :)

Hieman meitä mieheni kanssa jännittää lentomatka, koska pienet miehet ovat mukana. D oli ihan vauvana lentokoneessa ja silloin meni hienosti. Tämä on pikku W:n ensimmäinen lentomatka ja pitkä sellainen, joten toivon että kaikki sujuu hyvin molempien pikku-ukkojen kohdalta. Mies näytti jo videoita pienille lentoasemasta ja miltä lentokone näyttää sisältä. Tuo oli hyvä juttu ja olen iloinen, että tuollaisia videoita on tehty, jotta lapset voivat valmistautua lentoon helpommin.

Ennen matkaa on kuitenkin vielä paljon tehtävää: lääkäriaikoja, tarhan Vasu-keskusteluja, arjen liikkuvien asioiden järjestelyä ja paljon muuta. Ettei stressiä pääse kertymään, olen leiponut perheelle herkkuja. Mieli tyyntyy kivasti, kun keskittyy ainoastaan uunissa olevan kakun kohoamiseen.

Nautin keväästä ja on ihanaa kun yöt ovat valoisia ja linnut laulavat jo aikaisin aamusta. Lumet ovat sulaneet ihan silmissä. :) Tänään saa toivottavasti nauttia kuunpimennyksestä, jos on pilvetön taivas. Tämä tarkoittaa sitä, että mies saa illalla kantaa kaukoputken ulos, jotta pimennyksen näkee paremmin. Että ei muuta kuin odottamaan.