Eilen tiistaina oli tarhalla illalla vanhempainilta ja hyvä infopläjäys saatiin. Kirjoitin ylös suurimman osan tärkeimmistä asioista, jotta pysyy tiedot varmasti muistissa. Tosin mulla on norsun muisti, mutta mies joskus unohtelee kiireessä. Onneksi sillä on minut.

Poikien tarhapaikan henkilökunta on kyllä aivan mahtavaa! Olen siitä tosi kiitollinen.

Danielilta tuli eilen pari sanaa kotona: lugigga=lusikka ja giigos=kiitos. Juteltiin lastentarhanopettajan kanssa ja oltiin tosi iloisia molemmat Danielin edistyksestä. Tästä se puhe lähtee! Toivottavasti HYKS:n kuvakansio tulisi pian..

Joogamatotkin ostin eilen! Mulle punainen ja miehelle harmaa. Matot on pakko käyttää pesukoneen kautta, että saadaan vähän pitoa pintaan ettei kädet luista kesken joogan.

Yömyöhään asti kesti eilen kiirettä, mut ei se mitään. Päivän saldo oli kova ravaus edestakaisin joko kävellen ja kastuen sateessa tai fillaroiden.

 

Tänään syötiin miehen kanssa tuhti aamupala ja se oli kiva aloitus rankalle päivälle. Olin aivan tukossa ja huimasi flunssan takia. No, kuumettahan mulla olikin, mutta se johtuu täysin siitä, että on niin kamala räkätauti. Onneksi mies haki mulle hunajaa ja valkosipulia kaupasta.  Se on pakko käyttää luonnon penisilliiniä ja PALJON, jos halajaa viikonlopuksi joogaamaan.

Iltapäivällä oli lasten yksityiskuvaus tarhalla ja menin kuvauttamaan pienet. Wilbertistä ja Danielista otettiin yksityiskuvat ja kaverikuva. Koko ryhmän kuva oltiin hoidettu jo henkilökunnan kanssa aamulla ja oli kuulemani mukaan mennyt ihan hyvin kaikilta. Danielin yksityiskuvaus ei mennyt oikein putkeen, koska Daniel ei halunnut että sitä kuvataan. Kaverikuvasta tuli hauska. Molemmat nauroivat siinä iloisesti. Mies lupasi ottaa omalla kamerallaan Danielista uudet kuvat, jos nuo menivät pieleen. Mahtavaa!

Matkajalka on alkanut vipattamaan kovaa, kun on tällaiset sadekelit. Miehellä sama juttu! Jospa jo jouluksi lähdemme pakoon jouluhössötystä palmun alle! Joulu on muuttunut liian kaupalliseksi ja jouluruoka tökkii jo ajatuksenakin. Miksei siis reissuun? Intia tai Thaimaa, entten tentten..

Parasta tässä reissusuunnitelmissa on, että lähisukulaiseni Kanadasta pyyti käymään! Saisin tavata sukua ja vanhoja ystäviä! Lupasin, että ensi vuonna tulen varmasti ennen kesää perheeni kanssa.

Nyt sitten ruuanlaittoon ja sitten leffankatsomista miehen ja pikkupoppoon kanssa. Kiva ilta tulossa kaikenkaikkiaan!