Ulkona on todella kylmä, mutta en haista vielä lunta. Kylmyyden ja tuulen takia aloitin tänään lintujen ulkoruokinnan, jotta pienet ystäväni pärjäävät. Linnut saivat pari talipalloa ja myöhemmin illalla käyn ripustamassa lintulaudan, jossa on auringonkukansiemeniä.

Tänään oli tosi energinen olo ja tuli siivottua lasten vaatekaappia kaiken muun ohella ja iso musta säkillinen tuli pieneksi menneitä vaatteita. Pojat ovat kasvaneet kuin sienet sateella ja vaatteet ovat jääneet nopeasti pieniksi. Tässä pitäisi heittää vaatekauppareissu ja ostaa iso kasa uusia vaatteita. Pitää ottaa pojat reissulle mukaan, jotta saavat sitten vaatteita jotka ovat mieleisiä.

Eilen leivoin pullia ja hyvä kun ne ehtivät tulla uunista ulos, kun pelti oli jo tyhjä. Leivon tänäänkin pullia, jos kuivahiivaa on hätävarana kaapissa. Luulisin että on. :)

Huomenna pidän ansaitun slow living- päivän. Lepään, aloitan uuden neulomuksen ja hoidan itseni kuosiin. Tuijotan lintuja, jos ne ilmestyisivät syömään. Viikonloppuna lähdetään miehen kanssa reissuun heti kun minä olen käynyt hautajaisissa ja mies synttäreillä. Sitten saadaan olla ihan vaan kahdestaan! <3