11.3 oli syntymäpäiväni ja sain toivomani bonsaipuun, bonsaisakset ja bonsailannoitetta. Kampaajanikin pisti kutrit taas ojennukseen ja kyllä nyt kelpaa! 

Viime perjantaina lähdimme miehen kanssa Viking linen Kuuba risteilylle Tukholmaan ja oli aivan mahtava reissu täynnä rakkautta, romantiikkaa ja salsaa!  Juhlimme syntymäpäiviämme laivalla ja kuuntelimme ja tanssimme kuubalaisten orkesterien tahdissa sekä söimme hyvin. Hauskaa oli! 

Tukholmassa kävimme ostamassa minulle käsilaukun, koska laivalla juuri ennen Tukholmaa vanhan käsilaukkuni hihna napsahti poikki. Sen jälkeen menimme Medelhavsmuseet nimiseen museoon osoitteeseen Fredsgatan 2. Siellä oli arkeologisia esineitä Egyptistä, Kreikasta, Roomasta sekä islamilaisista maista. Egyptiosastolla oli mm. oikeita muumioita sekä suuria safkofageja, jotka olivat todella suuria ja kauniita. Lisäksi näyttelyssä oli esillä mm. koruja ja veistoksia. Museossa kannatti käydä, koska tuollaista näyttelyä tuskin tulee Helsinkiin. Museo löytyy helposti kävelemällä vanhan kaupungin läpi ja kääntymällä oikealle. Karttoja saa laivasta ja niiden avulla löytää perille varmasti, jos haluaa käydä.                                                                                                                                                                                 Tukholmassa kävimme tietysti myös kahvilassa ja katselimme gaelinkielisten marssia. Siinä skottipillit pauhasivat ja vihreäasuisia ihmisiä oli valtavasti marssimassa. Hieno näky! 

Tykkään kyllä Tukholmasta paljon. Kahvilakulttuuri, katusoittajat ja kivat ihmiset tekevät Tukholmasta mukavan paikan vierailla. Nyt Tukholmassa ei ollut luntakaan, joten vaeltelu kaupungilla oli entistä mukavampaa oman kullan kainalossa. 

Kuubaristeilyn aikana kuubalainen sikarin käärijä kääri kolme sikaria pyynnöstäni. Aikaa kuluu tuohon hommaan reilusti ja käärijällä oli jatkuvasti paljon asiakkaita. Kiitin kauniisti espanjaksi (käärijä ei puhu englantia) ja kehuin kuinka upeita sikareita saimme ja tottakai annoin tippiä. Yksi kuubalainen sikari meni lahjaksi ja kaksi pidämme itsellämme. Ne poltetaan suurissa juhlissa. :)

Oli ihanaa nähdä lapset, kun tulimme kotiin. Kaipaus oli ollut molemminpuolista ja lapset saivatkin kotona valtavan pusu-haliryöpyn kun tulimme. Sen jälkeen pienet miehet saivatkin omat tuliaisensa eli namit. Ensi kerralla lähdemme taas koko perhe reissuun. :) 

19.3 oli mieheni syntymäpäivä ja järjestin hänelle syntymäpäivät kutsumalla hänen omia lähisukulaisiaan kahville ja kakulle. Sen jälkeen menimme saunaan rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. 

Tänään on äitini syntymäpäivät vielä ja sitten on hetki paussia juhlinnasta. 

Kaikki pyyhkii nyt loistavasti: työt, parisuhde, lasten kehitys ja arki. Täytyy olla kiitollinen kaikesta, hymyillä ja nauttia!