Eilen kävin kampaajalla ja minulta vaalennettiin hiusten juuri ja tehtiin vaaleita raitoja sekä tietysti leikattiin hiukset. Kampaaja on kyllä taikuri tai aika noita, koska aina osaa tehdä hiuksistani upeat! :) Yksi harmituksen paikka on, nimittäin se että kampaamo lopettaa pian kalliin vuokran takia. Oma kampaajani muuttaa toiselle paikkakunnalle, mutta ehdin vielä kerran käymään hiushuollossa parin viikon päästä.

Eilen kävimme myös kaupassa ja hirveä ryysishän siellä oli. Ostin pojille uudet Spiderman T-paidat ja mm. ruohomunia. Pikku W:kin kantoi eilen minulle tarhasta yllätyksen. Hänkin oli kasvattanut rairuohoa ja pitäähän poikien ruohoissa suklaisia ruohomunia olla! <3

Kesäkurpitsoja nousi muuten mullasta eilen kolme kappaletta, kivaa! :)

Tänään Pitkäperjantaina täytämme nyt aamulla ensin D:n viikkotauluun oikeat päivän tekemiseen liittyvät kuvat. Viikkotaulussa on samat värit kuin kuvakansiossakin, jota D käyttää puheterapiassa ja kotona (maanantai vihreä, tiistai sininen, keskiviikko valkoinen, torstai ruskea, perjantai keltainen, lauantai vaaleanpunainen ja sunnuntai punainen). Päivän tekemiskuvat ovat kopioitu ja tulostettu myös kansiosta. Papunetistäkin löytyy paljon kuvia ja niitä voi käyttää, jos kansiosta ei löydy tarvittavaa kuvaa.

Tuo viikkotaulukko on hyvä juttu. Se auttaa lasta hahmottamaan päivän kulkua ja sitä kautta luo turvallisuutta. D juoksee heti herättyään katsomaan jääkaapin ovesta omaa viikkotauluaan. Olen yleensä laittanut kuvat kiinni tauluun jo edellisenä iltana, mutta tänään kiinnitän ne nyt aamulla, koska jouduin kopioimaan ja tulostamaan lisää kuvia.

Tänään on luvassa korttien askartelua, maalaamista, piirtämistä ja koivunoksien koristelua lasten kanssa. Mies lupasi hoitaa koivunoksien haun poikien kanssa ja minä taas autan askarteluissa.

Hyvää pitkäperjantaita kaikille!