Lauantaina 16 päivä vietimme pikku Wilbertin 2 vee syntymäpäiviä. Wilbert sai ystävältäni Anskulta ja hänen perheeltään lahjaksi katuliidut ja hauskan kylpyankan, joka ui vedessä. Mieheni sisko toi lahjaksi ihanan turkoosin shortsiasun ja mieheni äiti ja isä antoivat lahjaksi turkoosiruudullisen lyhythihaisen kauluspaidan, punaiset farkkushortsit, turkoosin lippiksen sekä rahaa. Äitini toi rahaa myös ja harmaan leikkiauton. Kummit ovat tällä hetkellä Norjassa, joten tulevat myöhemmin juhlistamaan pientä poikaani. Lisäksi tohtori ystäväni perheineen tulee myös käymään vielä. Lahjarahat pistän säästöön Wilbertin tilille ja sieltä voi sekä isi että äiti aina ottaa rahaa, jos pikku-ukko tarvitsee jotain uutta vaatetta.

Äitini otti syntymäpäiville mukaan Yorkshirenterrieri pentunsa. Ystäväni Anskun tytär Nelli, joka on kuukautta nuorempi kuin Wilbert oli haltioissaan pienestä pennusta. Wilbert ja Daniel sekä Nelli tapittivat kaikki pentua ja olisivat kovasti halunneet silittää hauvavauvaa, joka oli turvassa kantolaukussa. Pakko sanoa, että pentu on kyllä niin söpö että! Sillä on pieni musta kuono, tummat nappisilmät ja pystyt korvat. Sen häntä heiluu kuin mikäkin vatkain konsanaan, jos joku tulee tervehtimään. :)

Syntymäpäiville tein mm. kakun, jossa komeili päällä kakkukuva, missä oli Aku, Mikki ja Hessu. Poikani Daniel 4 vee teki täytteen kakkuun. Hän on jo pienenä päättänyt, että hänestä tulee keittiömestari ja taitaa tosiaan tulla, koska täyte oli todella hyvää! Daniel heitti tehosekoittimeen ainakin mansikoita, papaijaa, ananasta, mangoa ja tilkan minttujäätelöä. Täyte ei ollut liian makea vaan todella raikas.

Syntymäpäivien jälkeen siivosin terassin miehen kanssa ja laitoin kukkia ruukkuihin, jotka pistin eri puolille terassia. Matot lattialle ja pöydät ja tuolit sisään ja ihana kesäterassi oli valmis. Ei paljoa hommaa vaatinut ja nyt terassille voi mennä saunan jälkeen vilvoittelemaan. :)

Sunnuntaina katsoimme elokuvan Magnustit (ohjaaja James Honeyborne) koko perheen kera. Elokuva kertoi Koko-nimisestä magnustista, hänen kasvamisestaan, perheestään ja vaaroista, joita magnustit kohtaavat. Aivan mahtava elokuva koko perheelle, joka kannattaa katsoa!

Eilen kävin itse sairaalassa nenäoperaatiossa murtumani takia ja nyt nenä on jotenkuten ookoo kuosissa. Huomenna menen taas töihin.

Pihalla olin tänään leikkaamassa aidan väleistä nurmikkoa ja repimässä rikkaruohoja. Nyt kun hetkeen en ole ehtinyt pihahommiin niin piha on ehtinyt täyttyä rikkaruohoista ja on aivan räjähtänyt. Ei auta kuin raataa pihalla hiki hatussa ja olla hyttysten ruokana, jotta pihan saa juhannukseksi kuntoon. Sääherra heitti äsken vettä niskaan niin oli pakko tulla sisälle ja keittää lämmintä kahvia, joka tuli kyllä tarpeeseen. Huomenna jatkan pihahommia. Tämän päivän pihatyöt on nyt tehty osaltani.

Nyt suuntaan kauppaan ja lastenhakuun. Illalla vuorossa leffa ja rentoutumista.