Aamu alkoi sillä, että ilmoitin tarhaan etteivät pienet miehet tule tänäänkään tarhaan flunssan takia. Mieskin oli kipeä ja painui heti aamusta työterveyteen. Siellä sanoivat, että ilmeisesti tämä meillä sitkeästi pysyvä flunssa olisi sikainfluenssan lievempää muotoa, jota on nyt liikkeellä. No, sairaslomallehan se mies joutui.

Aamulla rakas mieheni toi ihanan syklaamin lahjaksi työterveyskäyntinsä jälkeen. Oli kivaa saada kukkia piristämään sadepäivää!

Tein meille aamupalaksi munia ja pekonia. Pienille nuhanenille joutui puolipakolla syöttämään omat aamupalat. Onneksi söivät edes vähän. Lounaaksi sitten neljä pientä ruokalajia kiinalaisesta. Oli hyvää!

HYKS lähetti tänään ison pinon Danielin hoitojaksoon liittyviä lausuntoja. Seuraavaksi piti täyttää KELA:n menevät hakemukset ja se vei taas aikaa kivasti.

Daniel on ollut tänään tosi kiukkuinen ja vaativa. On herättänyt vauvan tahallaan ja herätti myös isänsä, joka nukkui kuumettaan pois. Mun oli edes turha yrittää nukkua. Voimat oli aika loppu välillä, kun koko ajan tapahtuu jotain, mut kahvin voimalla sitä jaksoi. Pitää toivoa että pienten flunssa helpottaisi pian. Ei nämä flunssat ole helppoja lapsille, koska eivät pääse ulos leikkimään ja purkamaan energiaa, jota on ja paljon!

Wilbertkin oppi tänään avaamaan ovenkahvat ja livahtaa heti vessaan leikkimään vessanpöntön kanssa tai vaihtoehtona on livahtaa kylpyhuoneeseen leikkimään lattiakaivon kanssa. Kyllä on poika nopeasti kasvanut ja on muuttunut oikeaksi ohjukseksi, joka ehtii joka paikkaan.

Huomenna olisi mulla tiedossa työhaastattelu ja kyseessä olisi päivätyö! Sairaalan kolmivuorotyö olisi nyt hankalaa Danielin hoitojen kannalta, joten asiat pitää järjestää lapsen kannalta suotuisiksi.

Oma firma lähtee kanssa kohta pystyyn. Huomenna täytän paperit ja haen luvat! Olen valmistautunut jo kauan tuohon ja kerrannut yritystaloutta ja etsinyt mistä luvat ja kaikki muu. Valtava pino kirjoja luettu läpi ja tavattu ihmisiä, jotka neuvoivat asiassa. Täytyy sanoa, että olen tosi positiivisella mielellä ja hyvin innoissani!

Nyt rentoutumaan hyvän kirjan parissa ja sitten höyhensaarille, jotta huomenna olisi freesinä työhaastattelussa.