Takatalvi iski ja en kyllä yhtään tykkää. Toivottavasti pian lumet sulaisivat pois!

Paperihommia ollaan tehty silmät ristissä ja kopiokone ja tulostin ovat päässeet laulamaan olan takaa. Keikkaa pukkaa ja hyvä niin.

Lapset jouduin hakemaan taxilla alkuviikosta tarhasta, koska Wilbert oli jälleen kipeä. Olin itse tulossa kävellen kaupungista kotiin ja taxi oli ainut vaihtoehto millä lapsen sai kotiin. Isompi veli oli tietenkin innoissaan päästessään taxin kyytiin. Sillä alkaakin kohta pitkä osastojakso sairaalassa, joten taxikuski antoi oman käyntikorttinsa, jos poika tarvitsee silloin kuljetuksia.

Pienemmällä kuume on sahannut nyt kauan ja ruoka ei ole millään meinannut mennä alas. Olen sinnikkäästi tehnyt ruokaa, vaikka suurin osa onkin jäänyt syömättä. Pääasia, että edes hieman on kipeänä saanut syötyä. Turvaa on kovasti myös pieni halunnut sylistä ja mikä onkaan lapselle parempi paikka kuin oman mamin tai papan syli! Viimein huomenna lapset pääsevät takaisin tarhaan ja minä aloitan kevätsiivousta. Siivoan talomme lattiasta kattoon putipuhtaaksi ja heitän vanhaa kamaa taas pois. Keittiömme katon nurkassa asuu sisukas hämähäkki, joka kutoo verkkonsa aina kun olen poistanut vanhan. Huomenna taas tuhoan hämähäkin rakennelman. En taida olla hämähäkin suosiossa..

Parin päivän päästä on pääsiäinen ja töissä tulee pyörähdettyä. Silti, pääsen viettämään monta päivää rakkaani ja ihanan perheeni kanssa! Jotain herkkuruokia ja jälkkäreitä pitäisi alkaa suunnittelemaan pikapikaa, onhan kyseessä suuri juhla. En tiedä vielä kumpaa teen lammasta vai kanaa. Jälkkäriin tulee ainakin suklaata, rahkaa ja sitruunaa. Ne on kolme maailman parhainta ainesosaa pääsiäisherkussa. Yhden jälkkärin teen varmasti ja se on Creme brulee. Mies on kovasti odottanut, että valmistan sitä, joten nyt toive täyttyy. Ihanaa namiherkkuahan se on!  Lapset odotavat vaan sitä pääsiäsikukkoa ja suklaamunasatoa.. 

Olen hieman etsiskellyt mustan tulppaanin sipuleita (Queen of night) netin kautta, mutta vielä en ole löytänyt. Vanha kaverini toi joskus Amsterdamista mustan tulppaanin sipuleita, mutta jätin sipulit vahingossa vanhan asunnon pihalle. Harmittaa vähän, koska tulppaanit olivat todella upeita. Jos joku tietää mistä Queen of nightia löytyy niin kertokaa!

Kuultiin vasta, että joogaope on palannut Intiasta, joten toivottavasti pian pääsemme astangaan miehen kanssa. Salsailemaan menemme pian myös ja se on ihanaa! Kotioloissa on pakko käydä kävelyillä, poljettava kuntopyörää ja harrastettava punnerrusta. Mies ehdotti, että alkaisin kahvakuulailemaan, joten ehkä saatan uskaltautua. Joskus vuosia sitten kahvakuulailin minimaalisesti mutta lopetin lyhyeen, koska minua pelotti, että kuula lipeää hikisestä kädestäni ja tippuu päähäni makuulla ollessa. Mutta joo, pelot pitää kohdata ja eiköhän ne siitä laannu, jos kaikki sujuu hyvin. 

Ihanaa pääsiäisaikaa kaikille. Nauttikaa juhlasta ja kaikista rakkaista!