Tosiaan, pari viikkoa on kulunut kuin siivillä enkä ole ehtinyt koneen ääreen päivittämään blogiani.

Lapsilla oli viime viikko syyslomaa ja puolet siitä kului lasten sairastaessa. Siitä huolimatta vietin lasteni kanssa aivan ihania hetkiä!  Tapaamisia oli kiitettävä määrä ja hoidettavia puheluita aivan hirveästi. Päivät kuluivat välillä pelkästään puhelimessa. Onneksi ei tarvitse joka päivä roikkua luuri korvassa ja istua paperipinon keskellä. :) Viime viikolla haravoin myös koko pihan ja mies kärräsi lehdet takapihan nurkkaukseen. Lapset osallistuivat lehtien haravointiprojektiin levittelemällä juuri kootut lehtipinot pitkin pihaa. Heistä se oli hauskaa, vanhemmista ei niinkään..

Tällä viikolla hulabaloo on jatkunut ja olen saanut metsästettyä isoja asiakaskuntia firmaan. Se ei ole ollut kaikille ilon aihe, mutta en anna sen haitata. Kateelliset eivät tee hallaa kuin itselleen ja se on elämän kylmä fakta.

Miehen kanssa olemme tällä viikolla käyneet syömässä kahdessa eri kiinalaisessa ravintolassa. Erityisesti haluan mainita ravintolan nimeltään Kulta feenix, joka sijaitsee Roihupellossa. Söin eilen siellä parhaimmat sushit ikinä ja hyvin kiitollisena lähetin kokille asiasta terveiset. Sushia ei saa siellä kuin kahtena päivänä viikossa. Olisiko ollut tiistaina/keskiviikkona ja perjantaina! Vosin syödä tuota sushia joka päivä mahtavine lisäkkeineen! Tulee vesi kielelle kuin edes ajattelee tuota sushia ja taisi tuo ravintola nyt saada kaksi vakioasiakasta lisää, nimittäin mieskin on aivan myyty! :)

Kävin tällä viikolla myös kiropraktikolla ja joudun käymään siellä nyt noin pari kuukautta joka viikko (sen siitä saa, kun ei hoidata itseään ajoissa). Kiropraktikko on pätevä ja olen heti ensimmäisen käyntikerran jälkeen äärimmäisen tyytyväinen! Kiropraktikko jopa sai "rusautettua" niskanikamani, jota kukaan muu ei ole saanut tehtyä pitkään aikaan! Vaikutukset näkyivät heti käyntikerran jälkeen kropassa: reisilihaksiin tuli kunnolla voimaa, samoin käsiin ja niskakipu hellitti niin paljon, että pystyin kääntämään päätä! Suosittelen lämpimästi kiropraktikolla käyntiä kaikille niska ja selkäongelmaisille. :)

Danielin kuulumisista sen verran, että tarha oli ottanut käyttöön tukiviittomat ja selvitin asiaa HYKS:n kanssa, joiden mielestä ensin Danielin pitää hallita kuvakommunikaatiokansio. Tiedon vein tarhalle ja myös Kelto tuli mukaan kuvioihin ja soitti takaisin HYKS:n. Ehkä asiat tästä taas selkiytyvät..

Helsingin sairaalan puheterapeutti ilmoitti, että pian Daniel saa puheterapeutille aikoja. Puheterapeutit ovat olleet kiven alla, mutta viimein se on järjestynyt! Mahtavaa! :)

Tänään leivoin gluteenittomia porkkanasämpylöitä, joiden päälle ripottelin vielä juustoa. Sämpylät onnistuivat täydellisesti ja hyvän kohotuksen ansiosta niistä tuli ihanan kuohkeita!

Nyt jatkan miehen kanssa ihanan rakkausviikonlopun viettoa! 

Hauskaa loppuviikonloppua kaikille!