Aamulla tein pellillisen croissantteja, joista nautiskelimme perheen kanssa. Wilbertkin sai yhden maisteltavaksi ja murusteli aika lailla, mutta onneksi kissat olivat lattialla valmiina sieppaamaan kaikki tippuvat herkkupalat omiin suihinsa.

 

Tein lapsille huvin vuoksi värianalyysiä ja sen mukaan pikku Wilbert olisi kevättyyppi ja Daniel taas kesätyyppi. Voi vähän tulevaisuudessa katsoa minkä värisiä vaatteita lapsille ostaa, jotta parhaat puolet tulisivat esiin.

Aloitin englanninkielisen matkakirjan lukemisen ja hyvältä vaikuttaa tähän mennessä. Kirjan nimi on Vagabonding ja kirjoittaja on Rolf Potts. Huomiseen mennessä tuokin kirja on luettu ja voin siirtyä seuraavaan. Lukeminen on ihanaa!

 

Kävimme poimimassa mustikoitakin metsästä ja voi sitä hirvikärpästen ja muiden pikkuötököiden määrää! Mustikoita saatiin kasaan ihan kivasti ja Daniel söi omansa jo kun kävelimme kotiin. Wilbert sai mustikoita välipalaksi puuron kanssa ja tietysti sekin sai mustikoita syödä jo vähän metsässä niinkuin Danielkin. Mustikat ovat hyvää ilmaista terveysruokaa ja metsässä on aina rentouttavaa olla. Aurinkokin paistoi ja se kruunasi metsäretken. Tuli ihanan rento fiilis!

 

Kotona tein lehtipihvejä, riisiä ja kastiketta. Huomenna on sitten chilimättöpäivä. Chili on ihanaa!!!

Flunssa on vieläkin päällä ja tuntuu pahenevan. Pitää vaan juoda nyt kuumaa ja paljon.

Huomenna alkaa poikien tarha ja kyllä jännittää! Puen herrat oikein komeiksi ja illaksi leivon kakun, jotta päivästä jäisi hyvä mieli. Iso ikävä niitä pieniä palleroita tulee.. Pienet herrat ovat olleet niin vähän hoidossa, että varmasti tulee niilläkin ISO ikävä.