Tänään minä, mies ja D menimme aamuvarhaisella Helsinkiin D:n allergiatestauksiin ja sen jälkeen Mäkkärin kautta kotiin. Vasta illalla D vatsa meni sekaisin. Nyt jatkuu kotialtistukset neljä päivää ja ensi tiistaina on lääkäri.

D sai audiofoniatriseltakin lausunnot ja huomenna onkin minulla iso nippu papereita täytettävänä Kelaan.

Tänään saunottiin ja pienten herrojen hiuksia pistettiin ojennukseen ja katsottiin vaatteet valmiiksi perjantaiseen tarhakuvaukseen. W haluaa laittaa turkoosin hämähäkkimiespaidan ja D vihreä-harmaan Star Wars paidan. Yritin ehdottaa vaikka mitä muita paitoja, mutta pojat olivat jo päättäneet mitä haluavat päällensä laittaa.

Huomenna alan neulomaan harmaansinistä kaulaliinaa ja se on siis samaa väriä kuin pipo, jonka neuloin viimeksi. Olen tykästynyt tällä hetkellä harmaansiniseen, jäänsiniseen, vaaleansiniseen, harmaaseen, mustaan, viininpunaiseen ja sellaiseen ihanuusväriin kuin dark aubergine. Tuo aubergine on värinä tumma, hieman rusehtavansävyinen violetti ja sopii syksyn vaatetukseen mitä parhaimmin! Tykkään eniten tällä hetkellä pukeutua vaaleansiniseen ja mustaan tai harmaansini-musta-harmaa yhdistelmiin. :)

Nyt seuraamaan telkkarista Armania ja viimeistä ristiretkeä kera miehen ja karkkipussin.