Aamulla Daniel herätti ja nousin virkeänä ylös. Pojalla oli nälkä, joten sunnuntain kunniaksi tein vohveleita. Pikku Wilberkin heräsi vohvelituoksuihin ja halusi heti herättyään myös syömään. Isi sai nukkua rauhassa sillävälin, kun minä ja pienet nautiskelimme herkuista. Tein gluteenittomia vohveleita Danielin vilja-allergian takia ja eipä maku hirveästi muutu normeeleihin jauhoihin verrattuna. Mieskin tykkää enemmän gluteenittomista leipomuksista kuin muista, joten en ole tästäkään syystä aikoihin edes ostanut normaaleja jauhoja. Wilbert ja Daniel söivät molemmat isot kasat vohveleita. Wilbert maidon ja Daniel kaakaon kera. Minä join ison kupin kahvia. On ihanaa aloittaa päivä rauhallisesti yhdessä syöden. Isikin heräsi ja söi omat vohvelinsa ja Wilbert meni vielä kerjäämään lisää vohveleita, kun pikkunälkä yllätti.

Lasten päiväunien aikana katsoimme miehen kanssa Sons of anarchyn jakson, jota emme olleet nähneet. Olemme molemmat aivan koukussa sarjaan! Tuo on parhaimpia sarjoja joita olen nähnyt. Taas jakso jäi sellaiseen kohtaan, että on ihan pakko nähdä seuraava jakso..

Lasten herättyä tein ruuaksi kanafileitä ja riisiä. Sen jälkeen lähdimme ulos kävelylenkille metsään ja sieltä kaupan kautta kotiin. Wilbert oli rinkassa isin selässä ja Daniel käveli. Otin vaunut mukaan ja välillä Wilbert siirtyi vaunuihin ja Daniel rinkkaan kun ei jaksanut kävellä enää. Metsässä Daniel sekosi sienistä totaalisesti ja halusi liiskata jaloillaan jokaisen näkemänsä sienen. Taidankin mennä sienestämään miehen kanssa tässä syksyllä ihan kahdestaan..

Yritysasioita on joutunut mietiskelemään tänäänkin. Jännittävää, että pian mulla on oma firma! Supermahtava fiilis! Tänään ollaan puhuttu miehen kanssa ja kyllä mieskin tulee firmaan mukaan. Siinä on parasta se, että kun me yhdistämme tietomme ja taitomme yhteen niin tulos on varmasti loistava ja se on takuuvarma juttu!

Illalla mies joogaili olohuoneessa astangaa ja minä nukutin pienet ukot sillävälin tuutulauluihin. Itse en joogaa tänään, mutta huomenaamulla kyllä heti, kun pojat on viety tarhaan. Nyt lukemaan kirjaa ja sitten nukkumaan kivan päivän jälkeen.