Viime viikolla oli pienet pojat kipeinä kotona torstaihin asti. D:lla nousi kuume ja iski silmätulehdus, mutta se saatiin hoidettua. Pienimmäisen ukonkin kuume saatiin alas! Flunssat on pääosin jo nujerrettu ja tässähän näkyy jo valoa tunnelin päässä! :)

Tostaina oli D asioista tarhalla moniammatillinen yhteistyötapaaminen, johon osallistui puheterapeutti, kiertävä erityislastentarhanopettaja, tarhan työntekijöitä kaksin kappalein sekä vanhemmat. Kokouksen tarkoituksena oli kartoittaa D:n vahvuuksia/voimavaroja, tuettavien kehityksen osa-alueita/tuen tarvetta, yhdessä sovittuja tavoitteita ja keinoja tukea lasta kotona ja varhaiskasvatuksessa/esiopetuksessa, miettiä jatkosuunnitelmat ja sopia seuraavan tapaamisen ajankohta.

Kokous meni hyvin ja oli hyödyllinen. D:n saamasta loistavasta avusta ei voi olla kuin kiitollinen. Ihan parhaimmistoa on kaikki auttajat ja hoitajat! Kokous yhtenäisti linjauksia, joissa pysytään ja joiden eteen tehdään työtä. Nyt odottelemme neurologiselta osastojaksoaikaa ja sitten pitää rimpauttaa foniatrillekin jossain välissä. Aika paljon suunnittelua kaikki vaatii ja juuri siksi nuo kokoukset ovat todella tärkeitä. :)

Perjantaina mies vei minut ulos syömään lounasaikana Amarilloon ja samana päivänä lähti tytärpuoleni rippileirille viikonlopuksi ja kissamme kävi tahallaan häiriköimässä pakkausoperaatiota. Onhan se kissasta vastustamatonta, jos jossain on avonainen laukku tai laatikko. Niihin on ihanaa sujahtaa piiloon! Ipana ei vaan ymmärrä että kaikki ei jaksa sen piiloleikkejä, kun on kiire pakata. Ihana kissaipana se on silti! Aamuisin se toimii herätyskellona (käy kynsillään jalkoihin kiinni, jos ei heti nouse ylös), päivisin se nukkuu ja iltaisin leikkii ja tulee syliin hellittäväksi. Öisin nukkuu päälläni tai minun ja mieheni välissä ihanana, pehmeänä karvapallerona. Herkkuruuat maistuu ja elämä on pelkkiä onnellisia kissanpäiviä. <3 Pentumaisuus on alkanut ulkonäöstä vaan kadota ja tilalle on tullut paksu, upea häntä ja pörheä turkiskauluri. Se alkaa pian olla äidin pienellä karvakasalla näyttelyihinmenon paikka. :)

Viikonloppu meni nopeasti. Saunoimme ja juttelimme muutosta ulkomaille, leivoimme pipareita lasten kanssa ja miehen kanssa nautimme kuohuviiniä ja suklaata leffaa katsoessa. <3 Sunnuntaina mies teki ruuan (ihanaa vaihtelua) ja tytärpuolikin kotiutui leiriltä. Minä aloin napsimaan uutta antibioottikuuria ja leikkasin kisulta kynnet miehen avustamana. Toivoa sopii, että tapetit saavat olla edes viikon rauhassa..

Nyt ulkona tupruttaa pieniä, sieviä lumihiutaleita. Saa nähdä pääsevätkö lapset jo tällä viikolla hiihtämään ja pulkkailemaan niinkun ovat toivoneet!

Hauskaa viikkoa, xoxo!