Perjantaina tuli taas todistettua, että aviomies on aivan ihana aarre.  Hän jätti auton minun käyttööni ja meni itse pyörällä töihin. Kyllä helpotti päivää hirveästi, ettei tarvinnut juosta tai pyöräillä itse edestakaisin. Sain rauhassa lukea aamupäivällä paperini läpi, joita tarvitsin iltapäivällä sekä soittaa ihmisille, jotka mahdollisesti tulevat keikkalistalleni firmaan. Sitten vaan iltapäivällä autonrattiin ja kauppaan, yritystapaamiseen sekä hakemaan pienet herrat tarhasta! Hain vielä kaupasta lisää herkkuja, jotta saimme miehen kanssa kunnon kisastudion pystyyn illan nyrkkeilymatsia varten. Lapsetkin osallistuivat matsin katsomiseen (jopa pieni Wilbert), joka oikein eläytyi nyrkkeilijöiden liikkeisiin.

Lauantaina sai nukkua suhteellisen pitkään, joka teki kyllä terää! Aamupäivällä sain siivottua kämpän putipuhtaaksi, kun Tuomas otti lapset mukaansa ja vei poikansa uimaharjoituksiin.  Huomasin että kynttilävarasto alkaa uhkaavasti ehtyä, joten pitäisi käydä kaupasta ostamassa lisää niitä syysiltojen iloksi sisälle ja myös ulkolyhtyihin. Pipot ja hanskatkin pitäisi kaivaa kätköistä esiin ja kesähatut pitäisi siirtää pesun kautta pusseihin säilöön. Ulkona alkaa olla jo kylmä!

Lauantai-iltana Tuomaksen sisko poikineen tuli grillaamaan ja saunomaan meille. Se saattoikin olla tämän kesän viimeinen grillaus.. Me grillasimme kanaa ja makkaraa sekä lapsille jauhelihapihvejä. Lisukkeena oli lohkoperunoita ja salaattia sekä salsaa. Valmistin kanan päälle kunnon kuorrutuksen ja siitä tuli tosi hyvää!

Suunnittelimme, että pidämme piakkoin syysjuhlat ystävien ja kavereiden kesken, jossa tarjoillaan ruokaa ja juomaa sekä poltellaan kynttilöitä! Tuomas toivoi jo, että tekisin meksikolaisia ruokia jälkiruokineen päivineen ja eiköhän tuo onnistu! Meksikolainen ruoka on aivan erilaista kuin kaupan meksikomössöt, kun kaikki tehdään tuoreista raaka-aineista.

Saunan jälkeen katselimme leffan ja painuimme höyhensaarille.

Tänään sunnuntaina oli onni potkaissut minua! Voitin lotossa neljä oikein. Summa taisi olla 12,70 euroa, mutta voitto se on sekin!

Tänään on pyykkipäivä ja illalla joogaillaan sekä valmistaudutaan tulevaan viikkoon pakkaamalla tarhakamat ja paperit valmiiksi. Maanantaiaamuna onkin jälleen varhainen herätys ja liikkeellelähtö, joten tänään levätään ja kerätään energiaa sekä touhutaan lapsien kanssa. Levänneenä jaksaa taas vaikka mitä!