Nyt on juhlaputki ohi ja kyllä on syöty ja herkuteltu taas. On ihanaa, että arki alkoi. :)

Torstaina 12.6 äitini kävi juhlistamassa W nelivuotissynttäreitä ja toi lahjaksi pienelle keltaisen Angry birds rannekellon, jota poika oli niin hartaasti toivonut. Kyllä oli poika onnellinen ja suu meni o-kirjaimen muotoon, kun hän näki lahjan ja sitten valtavaa naurua. :) Tarjoilimme jalkapallokakkua, munkkeja, pekonipiirakkaa, sipsejä, karkkia, vohveleita, keksejä yms herkkuja.

perjantaina 13.6 oli W virallinen syntymäpäivä. Ihan vastahan minä tuon pienen synnytin ja nyt hän täytti jo 4 vuotta! <3 Me annoimme lahjaksi miehen kanssa pojalle Turtlesin Raphael-figuurin syntymäpäivälaulun siivittämänä ja lahja oli erittäin odotettu.

Aamulla valmistin hämähäkkimieskakun, leivoin lisää piirakkaa ja pöytä notkui herkuista lopulta. Oli makeaa ja suolaista ja kaikkea siltä väliltä. W sai lahjaksi miehen vanhemmilta Lego Chima-lentsikan, Lego Ninjagon (hover hunterin) ja harmaan pitkähihaisen trikoopaidan. Veikkapuoli toi Legon Monster Fightersin lahjaksi ja miehen siskonpojat toivat Muumi-karkkilaatikon. W oli taas yhtä hymyä vaan ja suu oli taas o-kirjaimen muodossa joka kerta, kun poika sai lahjan. :) Jos joku osaa juhlia niin se.

Sunnuntaina 15.6 W kummi kävi tuomassa molemmilta kummeilta lahjat. W sai Turtles-puuhakirjan, hämähäkkimiesfiguurin imukupeilla ja ison karkkilaatikon jaettavaksi D kanssa. W riemuitsi ja hymyili. Oli ihanaa nähdä rakasta W kummia pitkästä aikaa. Hänen kanssaan riittää juttua laidasta laitaan. <3

Lauantaina 14.6 oli tytärpuolen rippijuhlat, johon valmistin tortillakierteitä. Miehen äiti oli tehnyt kakkua ja muuta pöytään ja myöhemmin grillasimme. Tytärpuoli sai täältä lahjaksi kello+kaulakoruyhdistelmän ja miehen sisko toi lahjaksi valkokultaisen ristin zirkonioilla ja hajuveden. Miehen vanhemmat olivat ostaneet ison vaaleanpunaisen ruusukimpun, ranneketjun ristillä ja lisäksi he antoivat rahaa sen verran, että tyttö sanoi oho. Tytärpuoli sai äitinsäkin puolen suvulta paljon koruja, kakkulapion ja muuta kivaa, joten lahjoja tyttö sai mukavasti.

Maanantaina kävimme (minä, mies ja poikakatras) Korkeasaaressa. Ilma oli jokseenkin kylmä ja sateinen, mutta näimme paljon eläimiä varmaan juuri siitä syystä. Kun söimme eväitä lähellä kuningasmerikotkia, tuli ensin ruokaa kerjäämään kanadanhanhet pienine pörröisine poikasineen ja sen jälkeen paikalle pöllähti röyhkeä riikinkukko, joka nappasi keksin D kädestä.. Poika sai hysteriakohtauksen, koska luuli että lintu syö siltä käden. Kun eväät oli syöty, riikinkukko siirtyi muihin pöytiin kerjäämään. Aikamoinen tipu. :)

Nyt juhannuksena kävimme vielä juhlimassa miehen siskon valmistumisjuhlia ja veimme lahjaksi täältä hierontakirjan. Taas tuli syötyä herkkuja..

Nyt on juhannus juhlittu. Grillailimme ja saunoimme ja manasimme sadetta. Pienet pojat riehuivat kun eivät päässeet ulos purkamaan liikoja energioitaan. Minullakin kävi hiuskatastrofi. Mies laittoi mustia raitoja hiuksiini, jotka parin pesun jälkeen muuttuivat sini-harmaiksi. Eilen sunnuntaina ei sitten auttanut muu kuin lykätä miehelle rahat kouraan ja pyytää ostamaan Schwarzkopfin Blonde-sarjan L1++:aa kaksi pakettia. Yhdellä paketilla selvisi (Luojan kiitos) ja hiukseni ovat blondit taas. :)

Tällä viikolla on D:lla unipolygrafia Lastenlinnassa. Ensin sinne pitää mennä klo 13 päivällä, jolloin laitetaan anturit päähän ja testataan laitteet. Sen jälkeen saa viettää vapaata iltaan asti. Osastolla alkaa unipolygrafinen tutkimus klo 21-07. Sitten pääsee kotiin. Ollaan miehen kanssa puhuttu, että jospa minä käytän pojan päivällä ja hän menee yöksi vaihtelun vuoksi. Jokatapauksessa poikaa jännittää. Hieman myös pelottaa se, että sattuu. Tästä syystä olemme katsoneet videoita, joissa anturit asetetaan (löytyy, kun vaan etsii netistä). Lisäksi olemme miettineet mikä pehmolelu olisi kiva vieressä ja puhuttu kuinka mukavia hoitajat siellä ovat. Turvaa tuo toki se, että vanhempi nukkuu patjalla siinä ihan vieressä. :)