Viime viikonloppuna ulkovalosarja ripustettiin takapihan alppiruusuun antamaan valoa syksyn pimeisiin iltoihin ja kivasti se valaiseekin. Pienet miehet olivat tietysti mukana seuraamassa ripustamista, sillä "tonttuvalot" voivat heidän mielestään houkutella tonttuja. Sinä iltana ei niin vielä tapahtunut. Jännittävää oli silti. :)

Viikonloppu täyttyi leivonnasta, lautapelin- ja muistipelin pelaamisesta, saunomisesta ja ärsyyntymisestä tuuleen, joka pöllytti puiston vaahteranlehdet suoraan haravoidulle pihallemme. Nyt niitä lehtiä on taas etupiha täynnä ja kohta kutsuu haravointikerta nro 2 tätä perhettä.

Kun ulkona tuuli viikonloppuna, varpuset kaivoivat etupihallemme maakuoppia itselleen ja sitä näkyä en vielä olekaan nähnyt. Siellä kuopissa ne sitten lekottelivat tuulelta suojassa varsin tyytyväisen näköisinä.

Sunnuntaina leikattiin miehen ja D:n hiukset. Pikku W halusi pitää hiuksensa pidempinä, joten sen hiuksia ei leikattu. Maanantaina minulle tuli kotiin kampaaja, joka värjäsi hiukseni melkein mustiksi (aikamoinen homma) ja nyppi kulmakarvat sekä meikkasi kevyen päivämeikin. Olipa ihanaa olla tuunattavana. :)

Maanantaina sitten etsittiin netistä pojille halloweenasuja, koska tarhalla on perjantaina jonkunlainen halloweenjuhla jota pojat odottavat kuin kuuta nousevaa. Alkuperäinen poikien idea oli, että D olisi ollut Batman ja W pupu, MUTTA poikien mielet muuttuivat välittömästi, kun näkivät naamiaisliikkeiden suuret pukutarjonnat.. Nyt isompi haluaa olla viikatemies ja pienempi kummitus tai musta ninja. Turtleskin käy pienemmälle ja poikkeuksena Darth Vader tai "joku muu" isommalle. D:lle kauhuasu oli uusi sana, jota se toisti illan aikana sen 250 kertaa (tarkistaen sanan joka kerta, että se varmasti oli oikein sanottu). D on sen 6 v. ja tärkeintä on siis, että muut lapset pelkäisivät sen asua.. W taas haluaisi, että se saisi kantaa leikkimiekkaa tai katanaa pukunsa mukana, mutta ei ymmärrä ettei tarhaan saa viedä leikkiaseita. Tänään puvut nyt sitten pitäisi tilata heti, kun saan lopullisen päätöksen siitä, mikä hahmo kukakin haluaa olla halloweenjuhlassa.

Tänään soittelin D puheterapia-asioista Kelan suuntaan ja täyttelin papereita mitä on pitänyt taas täytellä. Minulla on epävarma olo, että joku paperi on jäänyt lähettämättä tai täyttämättä, mutta en muista millään mikä paperi olisi kysymyksessä. Ehkä asia muistuu mieleeni tai sitten joku taho pyytää kohta lisäselvityksiä tai sitten olen muistanut kaiken mitä pitikin. Minun kuukausien mittainen flunssailu sotki pahasti normaalin papereiden täyttämis- ja lähetysrytmini ja epävarmuushan siinä iskee, mutta eiköhän nämä asiat selviä. :)

Mukavaa viikonalkua, xoxo!